E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak: Kendimi iyi hissediyorum---

Abdurrahim Albayrak: Kendimi iyi hissediyorum

Abdurrahim Albayrak: Kendimi iyi hissediyorum
23 Mart 2020 - 13:44 borsagundem.com

Korona virüs testleri pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ilk kez konuştu. Albayrak, “Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Korona virüs testleri sonucu pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak, sevenlerine mesaj yollayarak, "Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi.

Yeşilköy'deki özel bir hastanede kontrol altında tutulan Abdurrahim Albayrak, odasında cama yaklaşarak iyi olduğunu anlatmak için DHA ekibine el de salladı.

GALATASARAY DA AÇIKLADI

Öte yandan Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak’ın korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-Kırmızılıların açıklaması şu şekilde:

“İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır.

İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.”

FENERBAHÇE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ______,______23 Mart 2020 18:08

    ALLAH ın yüce adaleti er yada geç yerini buluyor malesef.bu hastalık zengin ve fakir dinlemiyor.özellikle zenginler daha çok hasta olmaya başladı.hastanesi olan zenginler iş adamları bile virüstün ölümlerini duymaya başladık.albayrak iyi hissediyorum bazende yanıltabilir lütfen dikkatli ol yoksa bir top bezle bizim gibi sende gidersin.

  • Tym23 Mart 2020 15:34

    Paranız vürüs karşısında caresiz

  • İtti23 Mart 2020 14:50

    He bjk derbisini seyircili oynatmak için cabaladigini unutma

  • Cim bom bom23 Mart 2020 14:18

    Geçmiş olsun acil şifalar dilerim başkanım

  • edy23 Mart 2020 14:05

    Allah (CC) çoluğuna ,çocuğuna bağışlasın, yardımcın olsun.