E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak, Falcao için Fransa'ya gitti---

Abdurrahim Albayrak, Falcao için Fransa'ya gitti

Abdurrahim Albayrak, Falcao için Fransa'ya gitti
09 Ağustos 2019 - 15:04 borsagundem.com

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun transferini bitirmek üzere Fransa'ya gitti.

Galatasaray'da transferin gözdesi Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir süredir oyuncunun kulübü Monaco ile görüşmeleri sürdüren, bugün Ahmet Bulut ile birlikte Nice'e gitti.

Transfer görüşmelerinde önemli bir aşama kaydedildiği, Albayrak'ın Monaco ile son bir görüşme yapmak üzere Fransa'ya hareket ettiği öğrenildi. Uzun süren görüşmelerin ardından Galatasaray'ın 5 milyon Euro bonservis isteyen Monaco'yu 3 milyon Euro'ya ikna ettiği ve Albayrak'ın Fransız kulübüyle ödeme koşulları ile ilgili detayları konuşacağı belirtiliyor.

Albayrak, yolculuk öncesi ise havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komışın09 Ağustos 2019 20:50

    Kulüp batarken havai fişekle kutlamak buna denir yine birilerinin banka hesapları daha da yine yeniden ve sürekli kulüp beyaz bayrağı çekene kadar kabaracak

  • Met09 Ağustos 2019 19:17

    Ulenn cincon siz varya para yok diye dilenirsiniz dilenir paralari böyle hec dersiniz borsada hisseniz turnosal kagidi ne alaka ne maydonoz sunuz

  • Aslanoglu09 Ağustos 2019 17:24

    5 milyon euro bir yillik yok artik

  • Comodor09 Ağustos 2019 16:45

    Bitik yaşlı elde patlayacak adamın peşinde bu kadar koşuluyorsa bu işin içinde iş var