E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül'ün mutlu günü---

Abdullah Gül'ün mutlu günü

Abdullah Gül'ün mutlu günü
21 Ağustos 2015 - 14:46 borsagundem.com

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, yarın dünya evine giriyor

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, Bursa’da işadamı Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan kızı Zehra Ayşe Karadere ile yarın İstanbul'da evleniyor.

Düğüne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra Ak Parti’den çok sayıda siyasetçinin katılması bekleniyor. Gül, Mart ayında eşi Hayrünnisa Gül ile Bursa’ya giderek Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere’yi oğlu Ahmet Münir’e istemişti.

Bursa’da sessiz sade bir törenle yüzükler takılmıştı. Kızın babası aslen Kayserili olan ve Bursa’da tekstil işi ile uğraşan Abdullah Karadere. Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere, Ankara’da öğrencilik yıllarında tanıştı. Çiftin düğünü, yarın akşam İstanbul’da WOW Oteli’nde yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • göktuğ21 Ağustos 2015 17:34

    AKP liler sakın Recep Tayip Erdoğan'ın düğüne katılmasına kanmayın,

  • Abuzer kadayıf21 Ağustos 2015 16:15

    Akp katılan olursa bir de altın takarlarsa içte o zaman çekecektir başkan dan sakin ha çiçek dahi göndermeyi bit görür seçimlerde üstünüz çizilir ve düşman esad gibi olursunuz sakin ha uyarıyorum hadi gittiniz bir şey yemeyin içmeyin düğüne acaba kim sponsor oldu kim ne takacak düğünde mit olacakmi kumandan ali gidecek mi

  • Bize ne21 Ağustos 2015 16:11

    Bende oğlu yine 25 trilyon kazandı sandım maşallah bunları çocukları çok zeki ticarette çok başarılar