E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül'ün kararı belli oldu---

Abdullah Gül'ün kararı belli oldu

Abdullah Gül'ün kararı belli oldu
14 Ağustos 2017 - 17:02 borsagundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılıp katılmayacağı belli oldu

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.Toplantı sonrası parti sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu.

Ünal, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ak Parti’nin kuruluş yıldönümü programına katılıp katılamayacağına ilişkin bir soruya şu yanıtı verdi: "Bugünkü kuruluş yıldönümümü etkinliğimize, Sayın Abdullah Gül, katılamayacağına dair mazeret bildirdi. Kendisine hem davetiye ulaştırıldı hem de sayın Cumhurbaşkanımız kendisini bizzat arayarak davet etti. Daha önceki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu bizzat ben arayarak davet ettim ve sayın Ahmet Davutoğlu katılacak. Eski Meclis Başkanlarımız sayın Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin katılacaklar. Sadece sayın Abdullah Gül bugün ile ilgili bir mazeret iletti" diye yanıt verdi.

CHP'YE CEVAPLARI YARINA ERTELİYORUZ

CHP’nin ’Kumpas’ iddilarına ilişkin Mahir Ünal, "Kumpas ile ilgili şunu söylemek isterim; Kumpas dendiğinde bu ülkede akla evet FETÖ gelmektedir. Sivil toplum örgütü görünümlü bu yapının bir paralel devlet yapılanması olduğu ortaya çıktıktan sonra bu yapı ile kimlerin ittifak içinde olduğu bugün açık bir şekilde görülmekte hem söylem hem üslup olarak ve kumpas dendiğinde bizim aklımıza kaset kumpası gelmekte. Ve sonrası gelmektedir. Dolayısıyla CHP sözcülerinin kullandığı dil, söylem ve üslupla ilgili söyleyeceğimiz çok şey var ama bugün Ak Parti’nin doğum günü, kuruluş yıldönümü o yüzden cevaplarımızı yarına erteliyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MAHİR 15 Ağustos 2017 13:53

    TÜRKİYE 80 SENEDİR ÇEKMEDİĞİNİ SON 15 YILDA NE ÇOK ÇEKTİ SİZDEN

  • gobel6615 Ağustos 2017 12:44

    Bu hareketiyle partideki şuanki konumunu hakettiğini göstermiş, teyit etmiştir.

  • munci15 Ağustos 2017 00:26

    çok ezik hareketler bunlar.

  • ahmet engin 14 Ağustos 2017 22:08

    Abdullah bey maalesef net bir şekilde ortaya koymuştur ki AK PARTİ ye saygı duymamaktadır. Bu yaptığı ile geçmişteki benzer tutumlarını bir kez daha dışarı vurmuş, tavrının kırgınlık değil de sanki bir hesaplaşma içerdiği algısını muhalefete en kestirme yoldan mesaj olarak tekraren iletmiştir . Seçmen olarak bizler bu hakikatı hiç bir zaman unutmayacağız. Ne diyelim ... Ne ekersen onu biçersin ...

  • Ali14 Ağustos 2017 21:30

    30 ağustosu gölgede bırakma çalışması

  • fafa14 Ağustos 2017 18:45

    Abdullah Gül haklı,hakkında bir yığın küçültücü ,aşağılayıcı haber yapıldı bir kimse de dur demedi;o da küstü.

  • Aslı Özen14 Ağustos 2017 18:27

    2008-2012 yılları arasında Feto ile işbirliği yapmadınız mı? Sn Erdoğan milletim beni affetsin demedi mi?