E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül'den yeni parti iddialarına yanıt---

Abdullah Gül'den yeni parti iddialarına yanıt

Abdullah Gül'den yeni parti iddialarına yanıt
03 Aralık 2016 - 19:24 borsagundem.com

Abdullah Gül, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor.

Abdullah Gül canlı yayında yeni parti kurmak için Ürdün'de Tony Blair'le görüştüğü iddialarına yanıt verdi. Abdullah Gül yeni parti iddiasına yanıt verdi. 'Batı, Abdullah Gül'ü yeniden siyasete hazırlıyor' iddialarına Gül'ün verdiği yanıt şöyle: Beni tanıyanlar şunu bilmesi gerekir ki ben yerli bir insanım. Kendi değerlerimize inanan bir insanım. Demokrasiyi, hukuğu ve tüm batı dünyasını iyi bilirim. Onlarla beraber olmanın Türkiye'ye güç kattığını bilirim. Ama ben siyaset yapacak olursam Batı'dan, Avrupa'dan, başka yerden destek almam. Kendi halkımdan destek alırım. Ben cumhurbaşkanlığı görevimi büyük bir onur ve şerefle bıraktım, yol arkadaşıma devettikten sonra belki 40 kez soruldu ve açıkladım 'aktif siyaseti bıraktım' diye. Art niyetli çevreler bunu ortaya atıyorlar. Parti nasıl kurulur çok iyi bilirim. Fazilet Partisi'nde kongre mücadelesinde başkanlık yarışına girme cesaretini kimsenin ortaya çıkamadığı bir dönemde bunu yapmış bir insanım. Ondan sonra o zaten AK Parti doğdu. Böyle bir niyetim yok ama tabi ki düşüncelerimi fikirlerimi, zaman zaman arkadaşlarımızla sayın başbakanla, sayın cumhurbaşkanıyla bir araya gelip onlara aktarma fırsatı olur, kamuoyuyla düşüncelerimi paylaşmak gibi görevimiz de şüphesiz vardır. Bu tip söylentiler biraz art niyetli ve asılsız. Ayrıca Tony Blair'le görüşmenin siyasi parti kurmamla ne alakası olur? Saçma şeyler. Ürdün'e güvenlik konferansına gittim beni başkonuşmacı olarak davet ettiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muzcu04 Aralık 2016 11:50

    önce sanal partiyle seçime girer başkaları onun adına koşturur terler seçim yapılır kesin kazandığı anlaşılırsa o zaman partiyi resmen kurar başına geçer

  • fatih,islambul04 Aralık 2016 09:48

    BOŞUNA,URAŞMAYIN,,ABTULLAH,GÜL,,BU,İŞLERİN,İÇNDE,ASLA,OLMAZ,,,,,,ZATEN,KENDİSDE,DEFALARCA,AÇIKLADI

  • ZAİM03 Aralık 2016 21:37

    akıllarına neler getiriyor zavallılar ama..tabiki dalgasını geçiyor eski reis....komik duruma düştüler

  • Bıkmaz 3mr303 Aralık 2016 21:17

    Bölücü güçler bıkmadan ülkeyi bölmeye çalışıyor.A Gül zirvede bıraktı.bunun daha üstü yokki.

  • Ufuk Karaca03 Aralık 2016 19:33

    Türk düşmanları hiç boş durmuyor. Nasıl bu ülkeyi ve milleti parçalarız diye ümitlerini hiç kesmeden her fırsatı kullanmaya çalışıyorlar.