E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül siyasete geri mi dönüyor?---

Abdullah Gül siyasete geri mi dönüyor?

Abdullah Gül siyasete geri mi dönüyor?
26 Nisan 2017 - 17:11 borsagundem.com

Referandum sürecinde 'evet' kampanyalarına katılmadığı için AK Parti'de bazı kesimlerce eleştirilen 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Saadet Partisi'nden 'kapımız açık' mesajı gönderildi

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili siyaset kulislerinde iddialar dolaşıyor.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Saadet'in başına gelebileceği iddialarının sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

GÜL İLE HER ZAMAN GÖRÜŞÜYORUZ

“Biz bugüne kadar Ak Parti içerisinde bulunan ve politikalarına destek veren arkadaşların gördükleri bu yanlışlardan dolayı ciddi olarak bu işi düzeltecek bir tavra girmelerini temenni ediyoruz. Bizim kapımız herkese açık. Biz bizimle beraber bu sahada bizim üslubumuzla, kavga etmeden, dik durarak, ülke meselelerinin çözümünde bize destek verirlerse elbette memnun eder.

Bu arkadaşlarımızla her zaman görüşmeye hazırız da görüşüyoruz da. Türkiye siyasetinde bugüne kadar verimli çalışmalar yapan bütün arkadaşlarımızı gerek Ak Parti’nin içerisinde bulunan gerek diğer partilerde bulunan arkadaşları aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Bugün Türkiye’de arayış içerisinde bulunan herkese kapımızı açık tuttuğumuzu ifade ediyoruz.

BAŞA GEÇMESİ KONGREMİZİN KARARIDIR

Başa geçme konusu... Bu bizim tabanımızın, genel kongremizin vereceği bir kararla olur. Sayın Abdullah Gül görevi devraldığımda arayıp tebrik etmişti, kendisine iadeyi ziyarette bulunamadım bugüne kadar. İlerleyen günlerde ziyaret etmeyi düşünüyorum.”

GİZLİ GÖRÜŞME İDDİALARINA CEVAP

Bu arada Abdullah Gül, Deniz Baykal ile gizli görüşme iddialarıyla ilgili olarak ise Gül'ün Twitter'daki resmi ofis hesabından açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır.

Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir.

Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gul Isparta27 Nisan 2017 09:35

    Ulan Gul gibi burisine feto fiyenin kendisi cstan hainidir. Edebi yle siyaset yapan adam gibi adam.

  • ERDOĞAN27 Nisan 2017 08:50

    Arkadaşlar bunlar yılların kurt siyasetçileri bizim hayal ettiğimizi adamlar yaşıyorlar. Dolayısı ile referandum sonucunu bütün herkes gibi o da gördükü sayın ERDOĞAN ın kendi şahsi oyu budur ak partiyle kara partiyle ilişkisi yok o yüzden c.başkanlığı yapmış birisi buna cesaret edemez

  • samet27 Nisan 2017 07:43

    şu doğru sp gercekten ilkeli ve durust insanların bulunduğu bir parti abdullah gul gecerse akp yı çok zorlar akp den ayrılanlara neden feto damgasını vururlar acaba fetoyu buyuten besliyen kim acaba bir duşunelim hemen iftira atıyoruz ulkede tansiyonun duşmesi lazım kutuplaşma cok bizi felakete göturur

  • Tarık26 Nisan 2017 23:41

    Bu ingilizlerin adamı diyordunuz şimdi gelsin partiye buyursun diyorsunuz. Sizin de ne mal olduğunuz belli değil.

  • South Park26 Nisan 2017 19:43

    Kendi iradesi ile aday olursa belki iş yapar ama CHP ve diğer partiler aday gösterirse birşey yapamaz. Ancak bu dedikodularla ilgili her zaman şunu düşünmüşümdür, Abdullah Gül, Davutoğlu vs. Bu isimler partide muhalif düşünebilir ama Erdoğan'ın karşısına çıkmazlar.

  • murat26 Nisan 2017 19:35

    bu hainleri partisine alanda insanı düşündürür. Erdoğan'a bile yanlış yapan bu fetö maşaları için tek düşüncemiz , bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. iyi olsalar ak partide her daim kalırdı. 15 temmuzda sunucu soruyor, milleti sokağa çağırıyormu diye duymazdan gelip cevap vermedi!!!!

  • sevim26 Nisan 2017 19:30

    bir zamanlar fetöyle kol kolaydınız diyenler, fetöyle kol kola olanlara kucak açıyor. fetönün uşağı arınç, gül, davutoğlu değilde KİM?

  • Donemezzzzzzzz26 Nisan 2017 18:41

    Akp den ayrılan siyasetcinin son kullanma tarihi geçmiştir. Neden derseniz akp den kendi isteği ile ayrilan çok az .

  • mehmet yılmaz26 Nisan 2017 18:28

    kraliçe , merkel ve meral sevinirmi ?

  • Misafir 26 Nisan 2017 17:30

    Paralar suyunu mu çekti? Kayıp trilyon davası....

  • AHMET26 Nisan 2017 17:16

    BENCE ABDÜLLATİF ŞENER GİBİ KAYBOLUR GİDER. GAZA GELMESİN.TAYYİBİN KARŞISINDA ŞANSI YOK.