E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül dinlenildi mi?---

Abdullah Gül dinlenildi mi?

Abdullah Gül dinlenildi mi?
04 Ağustos 2015 - 10:03 borsagundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çalışma ofisinde böcek bulunduğu iddiaları ortaya atıldı

Devletin zirvesindeki dinleme skandallarına bir yenisi daha eklendi.
 
Sözcü Gazetesi'nden Başak Kaya'nın haberine göre; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de ‘telekulak’ mağduru oldu. Olay, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in TBMM’ye verdiği önerge ile ortaya çıktı. Gül, görev süresi dolduktan sonra bir süre Cumhurbaşkanlığı’na ait Huber Köşkü’nü kullanmış, bu durum tartışma yaratmıştı. Gül, Huber’i Tayyip Erdoğan’a devrettikten sonra Maslak’taki Ayazağa Kasrı’na geçti. Gül’ün yeni ofisine taşınmasıyla birlikte de ‘böcek’ tartışması başladı.

6 POLİS GÖREVDEN ALINDI MI?

Erdoğan’ın ofisinde dinleme cihazı olduğunu ilk gündeme getiren isim olan CHP’li Tekin, “Gül’ün ofisinde böcek bulundu” iddiasını Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sordu. Tekin, şu sorulara cevap aradı: “Gül’ün ofisinde yapılan güvenlik kontrolünde böcek bulunduğu iddiaları doğru mudur? Bu ofis Maslak’taki Ayazağa Kasrı mıdır? Gül’ü korumakla görevli altı polis memurunun görevden alındığı doğru mudur? Bu polislerle ilgili soruşturma başlatılmış mıdır?”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk04 Ağustos 2015 15:54

    Böcek möcekle uğraşmaya gerek yok. ABD'nin teknolojiyi kullanarak dinlemediği ülke yok.

  • Böcek kovar husniye garantili04 Ağustos 2015 10:36

    Ulan ne bocekmis yıllarca bitmiyor ve gündemi işgal edecek ne parelel yapı devletin hangi taşını kaldıran böcek koymuş güven kontrole mani değildir insan yanında taşıdığı karısına güveniyor bunlar nasıl güvenip te yıllarca yanında taşımış bu korumaları yine mağduru oynuyarak seçimde yüklen ben Porsuk besliyorum boceklere karşı tavsiye ederim siyasilere