E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Avcı'nın yerine Steven Gerrard!---

Abdullah Avcı'nın yerine Steven Gerrard!

Abdullah Avcı'nın yerine Steven Gerrard!
24 Ocak 2020 - 09:36 borsagundem.com

Ahmet Nur Çebi başkanlığa seçildikten sonra alacakları dağıttı, 6 maçlık galibiyet serisiyle işler yoluna girdi. Ardından ödeme krizi yine başladı. Yönetim Abdullah Avcı’yı göndermek istiyor ama yerine getirilecek teknik adam için kaynak yok

Harcama limiti nedeniyle transfer de yapamayan Kartal’ın eli kolu bağlı durumda. Ahmet Nur Çebi'nin hayalindeki teknik adam ise Steven Gerrard.

Ligde 5. haftayı düşme hattında geçen Beşiktaş’ta 20 Ekim’deki kongrede Ahmet Nur Çebi başkanlığa seçilince oyunculara biriken ödemeler yapılmış, çıkış başlamıştı. 6 maçlık galibiyet serisiyle siyah-beyazlılar 14. haftada zirvenin 3 puan gerisinde 2. sıraya yükselmişti.

Ancak gelirlerin büyük kısmının temlik altında olması nedeniyle ödemeler bir kez daha aksayınca takım içinde huzursuzluk başladı, bu durum da direkt sonuçlara yansıdı.

Son 8 maçta 7 yenilgi alan ve zirvenin 10 puan gerisine düşen Beşiktaş’ta yönetim, Abdullah Avcı ile yolların ayrılması konusunda hemfikir.

Fanatik 'in haberine göre  tazminat ve getirilecek hoca için kaynak olmadığından Avcı için bu hamle yapılamıyor. Limit nedeniyle transfer de yapamayan Kartal’ı zorlu bir süreç bekliyor.

Başkan Çebi’nin göreve geldiğinde aklındaki teknik adamın Steven Gerrard olduğu öğrenildi. Çebi hâlâ İngiliz çalıştırıcıyı istiyor ama şartlar elini kolunu bağlıyor. 2018’de Rangers’a imza atan Gerrard yıllık 1.6 milyon Pound (12.5 milyon TL) alıyor.

İskoçya takımıyla 2024’e kadar sözleşmesi olan 40 yaşındaki teknik adamın hayali Rangers’taki görevi bittikten sonra bir dönem kaptanlığını yaptığı Liverpool’u çalıştırmak.

Kırmızılar’ın Kloop ile sözleşmesinin de aynı tarihte bitecek olması, Gerrard-Liverpool birlikteliğinin mümkün olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alper24 Ocak 2020 16:06

    ayranı yok içmeye.................devlet yöneticelerine sesleniyorum...DEVLET KASASINDAN BİR KURUŞ FUTBOL KULUPLERİNE HAZİNEDEN PARA AKTARIN...KIYAMETTE ELLERİM YAKANIZDADIR...HARAM ZIKKIM OLSUN İNŞALLAH YETER YAV... FALCAO'NUN PARASINI DEVLET Mİ ÖDESİN? KURUİZ..PARASINI DEVLETMİ ÖDESİN. YETER YAV...BU KADAR OLMAZ.

  • ALP24 Ocak 2020 15:59

    daha beter ol  adi takımmist.belediye seçimlerinde bir spor takımı açıkça politikaya karıştı ya...o zamandan beri soğudum...memlekete gelse...giden..........50 yıldırda beşiktaşlıydım..

  • Selahattin abi 24 Ocak 2020 12:56

    Ulen klüpler donsuz dolaşıyor hala Steven Gerrard falan hayali kuruyorlar bunlar gerçekten yönetici falan değil .Bakınız Rıza Çalımbay'a bu adam gittiği her takımda çok iyi işler yaptı iyi futbol oynatıyor ancak adamın lobisi yok tabi BJK kendine yakıştırmıyor 

  • KEREM KALBURÜSTÜ24 Ocak 2020 11:57

    Abdullah Avcı nın yerine uzaydan da antrönür getirirseniz getirin bu iş olmaz.caner, oğuzhan, gökhan  atiba,vs.vs.bunlar bitik futbolcular.bunların yerine biri iki sene içinde hızlı bir yapılanmaya gidilmez ise bjk resmen çöker.