E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdullah Avcı, bugün Trabzon'da---

Abdullah Avcı, bugün Trabzon'da

Abdullah Avcı, bugün Trabzon'da
28 Ekim 2020 - 10:45 borsagundem.com

Abdullah Avcı'yla prensip anlaşmasına varan Trabzonspor'da sıra Eddie Newton ile yollarını ayırmaya geldi. Avcı, bugün Trabzon'a gelecek.

Yeni sezonda Eddie Newton ile umduğunu bulamayan Trabzonspor'da yönetim kökünden çözmek için radikal bir karara imza attı ve 6. haftada teknik direktörlük değişikliğine gitmeye karar verdi.

Bordo-mavili yönetim, İngiliz teknik adam Eddie Newton'la yollarını resmen ayırmaya hazırken, Başkan Ahmet Ağaoğlu da bir numaralı aday Abdullah Avcı ile prensipte anlaştı. İngiliz hoca ile yapılacak son görüşmenin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

BUGÜN TRABZON'DA OLACAK

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekipte sözleşmesi feshedilmediği için Newton çıktı. 2 + 1 yıllık besleme sağlanan Avcı'nın bugün Trabzon'a gelerek yöneticilerle son görüşmeyi yapacağı öğrenildi.

EGEMEN KORKMAZ TEKNİK HEYETTE

Avcı'nın Trabzonspor'a imza atması halinde ekibindeki isimler de belli. Orhan Ak teknik heyette yer alırken sürpriz bir isim ön plana çıktı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon'da forma verilen Egemen Korkmaz, ekibe dahil olacak. Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit şu açıklamayı yaptı: "Pro lisansını aldı. Teknik adamlığa önemli bir hocayla giriş yapacak." Heyetteki diğer isimler ise Haluk Güngör (kaleci antrenörü), Yaşar Çevikel, Caner Erol ve Özerk Tufan.

Futbolda tüm dengeleri değiştirecek gelişme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,41
En Yüksek: 1,52
En Düşük: 1,49
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -0,50
İşlem Hacmi 10.295.731
Toplam Adet: 7.299.638
Ağırlıklı Ort.: 1,43
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deniz28 Ekim 2020 14:40

    Resmen dalga geçiyor milletle

  • Gercekler28 Ekim 2020 14:04

    Dalga mı geciyorsunuz, bütün ülkeler 20 yıl öncesinden öok daha güçlü ekonomiye sahip. Bütün asya gelip gecti bizi. Birde o ülkelerde 20 yılda ekonomik büyüme, kişi başına düşen milli gelir ile çalışanlatın maaşları nerden nereye geldiğine bir bakın ve türkiye ile karşılaştırın

  • Pala28 Ekim 2020 11:15

    Yeni güvenç kurtar da bu

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Ekim 2020 11:05

    umarız bir şeyler yapar.başarılar dilerim.abdulkadir show yapmaya çalışmakta gereksizyerde ayagında topu tutarak takımı yavaşlamtmakta buna bir çözüm bulmalılar.