E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdülhamid Han ilk sondajına başladı---

Abdülhamid Han ilk sondajına başladı

Abdülhamid Han ilk sondajına başladı
17 Ağustos 2022 - 20:54 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez, Abdülhamid Han sondaj gemisinin, Yörükler-1 Kuyusu'nda ilk sondajına başladığını duyurdu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın Yörükler-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.

Bakan Dönmez, sosyal medya hesabından, Abdülhamid Han sondaj gemisiyle ilgili paylaşımda bulundu.

"BAHTI AÇIK, SONDAJI BEREKETLİ OLSUN"

Geminin son durumuna ilişkin bilgi veren Dönmez, paylaşımında "Abdülhamid Han sondaj gemimiz Yörükler-1 kuyusunda bugün ilk sondajına başladı. Karadeniz'in sevincini bu kez Akdeniz'deki yeni müjdelerle yaşatmaya kararlıyız. Mühendislerimizin alın teri ve milletimizin duasıyla gemimizin bahtı açık, sondajı bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

9 AĞUSTOS'TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN UĞURLANMIŞTI

Abdülhamid Han sondaj gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle, 9 Ağustos'ta ilk görev yeri Yörükler-1 kuyusu uğurlanmıştı.

Bakan Dönmez, geminin 10 Ağustos'ta görev yerine ulaştığını bildirmişti.

Ersin Tatar'dan 'Abdülhamid Han'a övgü

 

Abdülhamid Han sondaj gemisi Akdeniz'e çıkıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )18 Ağustos 2022 08:32

    Umutlar sizlerde.  Bir kaç sarayın masrafını çıkartacak, onbinlerce lüks bakanlıka raıcnın masrafını karşılayacak, abuk subuk betonerme gereksiz israf yatırımları karşılayacak , kendi masrafını çıkartacak bişeler bul yeter. Yolun bahtın açık olsun.... Yoksa vergi öde öde, bu millet bunaldı... Tasarruf yok, harcamalar çok, swaplar eksi... Vur bakalım sondajı...

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ17 Ağustos 2022 23:36

    Türk Milleti Osmanlı İmparatorlu nun çöküşü ile birlikte milyonlarca insanını kayıp etti ekonomik açıdan da çok acılar çektik.umarım akdenizde söyle 1-10 milyar m3 doğalgaz ve milyon varillik petroller buluruz da şu ekonomik girdaptan kurtuluruz.Keşke muhalefettin de etkibi çok çok kaliteli olsa idi böyle projelerini halk ile paylaşsa idi.

  • Çakır 17 Ağustos 2022 22:49

    Rabbim yüzümüzü guldur berketmizi arttır Türklerin refahı dünyaya yeter mazlumlar inşallah dualarınız kabul olur inşallah vatanımıza milletimize hayırlı olsun inşallah