E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin yeni silahı deşifre oldu---

ABD'nin yeni silahı deşifre oldu

ABD'nin yeni silahı deşifre oldu
03 Ekim 2021 - 15:28 borsagundem.com

ABD ordusu adına yürüttüğü gizli çalışmalar ile daha önce pek çok defa gündeme gelen Lockheed Martin'in tesislerinde görüntülenen bir cisim ülke gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya, tabiri caizse Amerika Birleşik Devletleri'nde çekilen kareler ile çalkalanıyor.

ABD'nin Nevada eyaletindeki Mohave Çölü'nde çekilen görüntülerde 'UFO' ya benzetilen bir cisim görülüyor.

Aynı cismin Lockheed Martin'in bölgedeki tesisinde de görülmesi söz konusu cismin ABD ordusu için üretilen yeni bir silah olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Söz konusu cismin bir hava aracı olduğu konusunda pek çok kişi hem fikir. Ancak bazı kullanıcılar bunun yeni nesil bir savaş uçağı olduğunu iddia ederken, bazıları bir İnsansız Hava Aracı olduğu görüşünde ısrar ediyor.

Görüntüler kısa sürede binlerce defa paylaşıldı ve viral oldu. Bunun üzerine söz konusu görüntüler Lockheed Martin'in Skunk Works biriminin başındaki isim olan Jeff Babione'ye soruldu.

Defence One röportajı sırasında yorum yapması istenen Babione'nin cavabı 'yapamam' oldu.

Oluşan kamuyu baskısına rağmen sessiz kalmayı tercih eden Babione tesisin güvenlik protokollerinin 'iyi durumda' olduğunu söylemekle yetindi.

Bu görüntülerin kim veya kimler tarafından çekildiği ise hala bilinmiyor.

Babione'nin yönettiği Skunk Works ABD ordusu adına yürüttüğü gizli çalışmasıyla pek çok defa gündeme gelmişti.

Söz konusu birimin ilk ABD casus uçağında da imzası bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.03 Ekim 2021 22:43

    AYNI UCAĞI BIZİM FİRMALARDAN BIRİ ÜRETMEYE BAŞLAYACAK OLSA HEMEN ŞAN ŞÖHRET SAHİPLERİ ÇIKAR ÖZELLIKLERİNDEN HIZINI KAÇ METREYE YÜKSELEBİLDİĞİNİ KAÇ MOTORLU OLDUGUNU KAÇ YILINDA SERİ ÜRETİME BAŞLANACAĞINI ANLATIRDI ONLAR İSE ANLATMAYIP ÖZELLİKLERİNİ GİZLİ BİLGİ OLARAK SAKLIYOR

  • azılı solcu03 Ekim 2021 18:33

    dostumuz amerika evet patriot ve F-35 savaş uçağını vermedi ama bu yeni nesil özellikleri gizli tutulan uzay aracını bize verecektir.bu da bizim iyiliğimiz içindir diye düşünüyorum.F-35 ler sorunlu olduğu için dostumuz amerika o yüzden bize vermediğini ve bu yeni nesil özellikleri çok gizli tutulan uçağı vereceğinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

  • Hasan Hüseyin03 Ekim 2021 20:41

    Ne söyledin, bir anlamı var mı laflarının.

  • Demircan KIZILCANLAR03 Ekim 2021 16:30

    benim anlamadığım bu muhalefet ne yapar işi gücü her gün her saat PARLEMANTER SİSTEM bunların neden böyle projeleri yoktur.yorum yapan yokmudur.

  • Ölümüne milli03 Ekim 2021 20:48

    Evet demircan kardeş, iktidarın daha iyi çalışmasını motive edecek, yanlışlardan alıkoyacak gerçekten milli bir muhalefet yok, ağababalarının üflediklerini tekrarlamak işleri, istiyorlar ki ülke zayıf hükümetlerce yönetilsin, kolayca manipüle edilebilsin, günlük rutin işler dışında hiçbir hamle yapılmadan hep gelişmekte olan ülke kalsın isteniyor.

  • Hehe03 Ekim 2021 15:55

    Aaaa bizdeki siyasetci ve medya yokmu orda bizde olsa aya gidip gelen bos zamanlarda sehirler arasi calisan dunyaya kirku salan herkesin kiskandigi silah diye reklam yaparlardi hic bilmiyor yaa bu isleri

  • Hakan03 Ekim 2021 20:40

    Sen necisin ??

  • Hüseyin 03 Ekim 2021 19:31

    ABD isterse dünyanın en iyi silahını yapsın. Onlar kahramanlık filmleri yapa dursun.Hangi savaşı kazanmış. Gördük en son Afganistan dan koşarak kaçtılar aynı İngiliz SAS komandolarinin burak giyip kaçtığı gibi.Kürşat arkadasin dediği gibi tek güçleri Dolar.İnşallah dolar bittiği zaman onlarında çöküşü göreceğiz. Her gittikleri yere kan gözyaşı götürdüler umarım bunların cezasını da çekecektir

  • Baytar03 Ekim 2021 16:27

    Kafanı kötü çarpmışsın ki böyle çarpık düşünce ve fikirler üretiyorsun. Bak altta Kürşad kardeş konu alakalı az ve öz vede akılcı yazmış.

  • Hakan03 Ekim 2021 16:19

    Senin cibiliyetini....

  • Kürşad03 Ekim 2021 15:39

    Coni en etkili veya tek silahı dolarestir, $ çöktüğü anda abd yerle bir olur.

  • Baytar03 Ekim 2021 16:28

    👍👍👍👋👋