E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD’nin yeni hedefi kripto borsaları---

ABD’nin yeni hedefi kripto borsaları

ABD’nin yeni hedefi kripto borsaları
13 Mart 2022 - 10:54 borsagundem.com

Rusya’ya yönelik yeni tedbirler alan ABD, yaptırımların çerçevesini genişletiyor. Oligarklara yardım eden herkes hedefte: Avukatlar, muhasebeciler, kripto borsaları…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini kenardan izleyen sadece yaptırımlarla savaşı engellemeye çalışan ABD yeni yaptırımları hayata geçiriyor. ABD Adalet Bakanlığı bu hafta içi yaptığı açıklamada yaptırımları sıkı bir şekilde uygulamak için yeni bir görev gücü kurulduğunu ve yaptırım uygulanan Rus oligarklarla ilişkilerini kesmeyen avukat, muhasebeci ve kripto borsaları dahil herkesin hedef alınacağını açıkladı.
Yetkili, “kara para aklamaya ilişkin prosedürleri yerine getirmekte başarısız olan ve Rus oligarkların para taşımasına izin veren kripto para borsaları da da bu soruşturmanın ilgi odağı olacak” dedi.

Sporun geleceği kripto ve NFT'lerde

Bir kripto araştırma grubu olan Chainalysis’in verilerine göre, Rus rublesi ile Tether ve Bitcoin alışverişi Ukrayna işgalinin başlamasından bu yana artış gösterdi ve mart ayının başında ikiye katlandı.
ABD Adalet bakanlığı, FBI ve ABD Gizli Servisi gibi geniş bir grubun dahil olduğu görev gücü kurarak ABD’nin Rus iş insanlarına dönük yaptırımlarını sıkılaştırmaya çalışıyor.

Bitcoin’de ayı-boğa savaşını kim kazanacak?

Bakanlık ayrıca geçtiğimiz hafta Rus mal varlıklarına el koymak için Joe Biden tarafından kurulan “KleptoCapture” görev gücü ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Büyük NFT çılgınlığı sona mı erdi?

Dev hedge fonlar kriptoya akın ediyor

Biden imzaladı: Dijital dolarda kritik eşik aşıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Finanscı13 Mart 2022 12:45

    Cripto coinler sahtekarlıktın. Hiç bir karşılığı olmayan sanal finans oyunudur.. Üretip üretip insanların kucağına döküp gercek paraları insanlardan söğüşleme araçlarıdır.. Cripto paraları üretip insanlara yedirenler hepsi köşeyi döndü. Yok tahüüt yok proje argumsnları öne sürerek sazanları oltaya cekip yedirdşlerde yefdirdiler..

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 11:38

    Bazı oligartlar, kucuk bazı coin siteleri kurmaya başladı. Yada el altından ortak olmaya çalışıyor. Deep weeb bilgilerine bakılınca bu durum gözlenebiliyor :D siz bakmayın . Yani, bazı para babaları farklı iş ortaklıkları ve farklı gizli anlaşmalar ile, site kuruyor, sitede farklı isimlerde hesaplar açıyor, bazı coinlere dönüştürüp paralarını usb lerde, farklı gizli noktalarda koruma altına alıyor. ABD onlıne bu siteleri engelemek istese de, bazı hesaplar soğuk cüzdan taşınabilir cüzdan ile sistem dışına çekiliyor. Bu durum böyle gider ise BTC yeniden konuşulabilir. ABD btc hakkında gelişimini çin gibi engellemediği sürece sorun yok. ABd engellemelere gider ise sorun büyük :D ama çin ekonomisine karşı kontrol altında sanal paraları kullanmayı kendıne uygun göruyor.