E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'nin SPK'sından küçük yatırımcıları sevindiren karar---

ABD'nin SPK'sından küçük yatırımcıları sevindiren karar

ABD'nin SPK'sından küçük yatırımcıları sevindiren karar
04 Kasım 2021 - 08:17 borsagundem.com

SEC, ABD şirketlerinde hissedarların taleplerinin oylanması işlemlerini kolaylaştırdı. SEC'in kararı çevreciler ve diğer sosyal sorumlu yatırımcılar için bir zafer olarak nitelendi

ABD şirketleri, bir sonraki yıllık genel kurullarından itibaren hissedarların iklim değişikliğini ve insan hakları gibi önergelerini engellemekte zorlanacaklar.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Trump yönetimi sırasında kabul edilen hissedar politikasını iptal etti. Bu hamle, işletmeleri iş uygulamalarında reform yapmaya teşvik eden kararlar sunan çevreciler ve diğer sosyal sorumlu yatırımcılar için bir zafer olarak nitelendi.

ABD borsaları Fed sonrası yükselişle kapandı

 

SPK Borsa İstanbul'la ilgili üyelik yönetmeliğini yürürlükten kaldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EROL G.04 Kasım 2021 09:39

    ŞİRKETLERİN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ/CEO/MÜDURLERİ DAHA ÇOK PARA KAZANMAK AMACIYLA KASITLI OLARAK DOĞANIN KIRLENMESİNE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARIN DA ÖLMESİNE NEDEN OLDUKLARI TESPİT EDİLIRSE EN AĞIR MADDİ CEZALARA CARPTIRILMALIDIRLAR ÖRNEĞİN TÜM VARLIK VE SERVETLERİNE EL KONULMALIDIR sırket/şahıs zırnık kullanarak deri işliyor zırnıklanmış/zehirli hale gelmiş posayi denize nehıre kamyona boşaltıyor oradaki canlıların ölmesine/üreyememelerıne neden oluyorsa bu kişilere en ağır ceza verilmelidir