E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin İran'a ekonomik yaptırımları maksimum seviyeye çıkacak---

ABD'nin İran'a ekonomik yaptırımları maksimum seviyeye çıkacak

ABD'nin İran'a ekonomik yaptırımları maksimum seviyeye çıkacak
28 Ekim 2019 - 18:43 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısında Mnuchin, 'İran'a yönelik yaptırımları maksimum seviyeye çıkaracağız' dedi.

Mnuchin, ABD'nin nükleer anlaşmadan tek taraflı çekilmesinin ardından, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla, İran'a yönelik uygulanmaya başlanan yaptırımların maksimum seviyeye çıkarılacağını söyledi.

Binyamin Netanyahu ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Mnuchin, 'Yaptırımlar için azami baskı kampanyası yürüttük. Çalıştılar, çalışıyorlar, parayı kesiyorlar' dedi ve Netanyahu'ya, 'Ekibinizle birlikte çok verimli bir çalışma yemeğinden geldim. Bize takip edeceğimiz bir sürü özel fikir verdiler' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Kırpak28 Ekim 2019 21:45

    Şu İran, İslam dünyasının kanayan yarasıdır. Yüce Allah ve Peygamber Efendimiz "Bölünmeyin, parçalanmayın yoksa yok olursunuz" demiştir. İran İslam dünyasında mezhepçilik yaparak İslam'ı bölmüştür. İran bulunduğu Lübnan, Irak, Suriye, Pakistan ve Yemen hepsi kan ağlamaktadır. Bize karşıda çok PKK ve diğer terör örgütlerini kullanmıştır fakat biz hep İran'a yardım etmişizdir. Umarım hayırlısı olur. ABD ve AB ülkeleri yanı kan vampirleri anlaşıldı. İran'a çökecekler. 2020 yılında projeyi hazırlamışlar. Umarım İran atom bombasını yapmıştır. İsrail'i haritadan siler. Belkide 3. Dünya Savaşı'na hoş geldik. Rusya da topa girer ise bu savaşa bizim karışmamamız gerekmektedir. Kırsın şerefsizler birbirlerini.

  • Fahri Yalınyürek29 Ekim 2019 10:11

    Biraz ya... biraz kitap okuyun İran ın duruşu şerefli duruştur. Yobazlıkta bizden aşşağı değildirler ama omurgaları sağlamdır eğilmezler...

  • Miroğlu 28 Ekim 2019 20:39

    İran varoluşundan beri kafirle savaşmadı. Hep Müslüman kanı döktü. İran'ın başındakilere Müslüman diyemiyorum. İran'i kaybetmemek için baskı oyunu düzenliyorlar. Başdaki de onların istediği şekilde tepki veriyor. İçerideki sivil halka yazık.

  • Fahri Yalınyürek29 Ekim 2019 10:14

    Ezberindekilerin doğru olduğundan eminmisin? Sana tavsiyem İran hakkında biraz kitap oku.