E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriABD'li şirket o hizmet için halka açık Türk şirketini seçti ---

ABD'li şirket o hizmet için halka açık Türk şirketini seçti

ABD'li şirket o hizmet için halka açık Türk şirketini seçti
12 Ekim 2017 - 19:55 borsagundem.com

Kron Telekom'un bağlı ortaklığı Krontech Inc., ABD'li şirket GTT ile bulut hizmeti için anlaşmaya vardı

Halka açık Kron Telekomünikasyon, Amerika Birleşik Devletlerinde faaliyet gösteren bağlı ortağı Krontech Inc.'in Amerika'daki faaliyetleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kron Telekom tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin bağlı ortaklıklığının ABD menşeli GTT tarafından global bulut hizmetleri sağlaması amacıyla seçildiği bilgisi yer aldı. ABD'li şirketin bu kararı, son günlerde iki ülke arasında yaşanan vize gerginliğinin iş dünyasına pek de yansımadığı izlenimi yarattı.

Krontech Inc. tarafından yayınlanan ve konu ile ilgili KAP'ta yer alan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

"Bilişim ağları erişim kontrol sistemleri liderlerinden KRONTECH, yetkilendirilmiş erişim yönetimi  "Single Connect" çözümünün, global bulut çözümleri servis sağlayıcısı GTT tarafından ana omurga, kendisine ait ağlar ve müşterilerindeki cihazlar için mevcut TACACS çözümünün yerine, çokuluslu müşterilerine global bulut hizmetleri sunmak üzere seçildiğini kamu oyu ile paylaşmıştır.

Krontech'in Single Connect çözümü, uygulama odaklı ağlarda kullanılmak üzere bulut tabanlı bir yazılım platformu olarak tasarlanmıştır. Operasyon platformunun bir parçası olarak dizayn edilen Single Connect içerden ve dışardan gelen tehlikelere karşı sistemi korumaktadır. Gelişmiş operasyon oturumu yönetimi teknolojisini kullanarak, Single Connect tüm hareketleri ve oturumları kaydetmekte ve kurallarla uygunluğunu denetlemektedir. Önleyici temelli gözlemleme yeteneği ile daha üst seviyeli bir güvenlik sağlarken, regülasyonlara uyumu da temin etmektedir.

"Müşterilerine gelişmiş güvenlik çözümleri sunmak konusunda kararlı bir tutum sergileyen GTT tarafından seçildiğimizden dolayı çok gururluyuz."  diye konuşan Krontech CEO'su Osman  Erkan, "GTT'nin network operasyon ekibi ile yapılan çalışmaların, gelişmiş otomasyon ve fonksiyonlara sahip yetkilendirilmiş erişim yönetimi ürününün güçlendirilmesine ve basitleştirilmesine çok katkı sağladığını" belirtmiştir.

"Her seviyede, network güvenliğine çok önem veriyoruz" diyen GTT'nin kıdemli başkan yardımcısı James Karimi  "Krontech'in yetkilendirilmiş erişim yönetimi çözümü ile güvenliklerine yeni bir müdafaa kurarken, etkin bir raporlama, şeffaflık ve kontrol sağlayıp, beraberinde günlük operasyonlarında da kolaylaştırma sağladıklarını" vurgulamıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 23,96
En Yüksek: 25,00
En Düşük: 23,60
Değişim -2,36 %
FK: 6,48
PD / DD: 2,17
İşlem Hacmi 21.856.987
Toplam Adet: 907.093
Ağırlıklı Ort.: 24,18
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur13 Ekim 2017 17:12

    Sizin geçeceğinizin haberin haaaaaa, kardeşim ortada rakam olması lazımm, bu nasıl haber, herkes kafadan rakam atıyor!