E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'li senatörlerden şirketlere Libra çağrısı---

ABD'li senatörlerden şirketlere Libra çağrısı

ABD'li senatörlerden şirketlere Libra çağrısı
09 Ekim 2019 - 15:32 borsagundem.com

ABD'li senatörler, Mastercard, Visa ve Stripe'a Libra projesine dahil olma konusunu tekrar değerlendirme çağrısında bulundu.

ABD'de Demokrat Partili iki senatör, üç şirkete Fcebook Inc.'in kripto para projesi Libra'ya katılımlarını yeniden değerlendirmeleri çağrısında bulundu.

Ohio Senatörü Sherrod Brown ve Hawaii Senatörü Brian Schatz tarafından Visa Inc., Matercard Inc. ve Stripe Inc.'e yönelik Salı günkü kaleme alınan mektupta Libra'nın sadece küresel finans sistemine değil, aynı zamanda şirketlerin daha geniş çaplı ödeme sistemleri işleri için de riskler oluşturduğu belirtildi.

Kanun yapıcılar mektupta, Libra Birliği'nin bazı üyelerinin organizasyonun yönetimi ve riskler konusunda detaya ulaşmakta karşılaştığı bazı zorluklarla ilgili çeşitli haberlere yer verdi.

Libra Birliği'nin aralarında Facebook'un da yer aldığı 27 üyesi bulunuyor.

Üyeler arasında ödeme hizmeti sağlayıcılarının yanında Uber Technologies Inc., Iliad SA ve Vodafone Group Plc gibi teknoloji ve telekomünikasyon şirketleri ile Coinbase Inc. gibi kripto para şirketleri de var.

İlk üyelerden biri olan Paypal Inc. 4 Ekim'de organizasyondan ayrıldığını onayladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)