E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li General kırmızı listedeki terörist ile görüştü---

ABD'li General kırmızı listedeki terörist ile görüştü

ABD'li General kırmızı listedeki terörist ile görüştü
06 Eylül 2018 - 21:03 borsagundem.com

ABD'li General Poul Funk, Türkiye tarafından aranan terörist listesinin kırmızı kategorisinde yer alan ve YPG terör örgütünün en üst düzey yöneticisi olan 'Mazlum Kobane' kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.

Dünya, Suriye'nin İdlib kentine yönelik Rusya ve Suriye'nin yaptığı operasyonu konuşurken, Suriye'nin kuzeyindeki Ayn İsa Kasabası yakınlarında ABD'nin Irak ve Suriye'de DEAŞ terör örgütü ile mücadelede görevli üst düzey yetkililerinden biri olan General Poul Funk ile PKK/YPG terör örgütünün Suriye'deki en üst düzey yöneticisi 'Mazlum Kobane' kod adlı Ferhat Abdi Şahin arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşmeye dair fotoğraf, DEAŞ ile mücadele koalisyonunun resmi twitter hesabından paylaşıldı.

Şahin, Türkiye'de aranan teröristler listesinin kırmızı ketegorisinde yer alırken, başına konulan ödül ise 4 milyon lira.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 07 Eylül 2018 07:46

    Deniz gezmişden 50 yıl sonra abd nin düşman olduğunu anlayan koyun, demekki elli yıl sonra bu iktidarın yanlışlarını görecek demektir

  • sait07 Eylül 2018 06:15

    Siraci bozaci

  • Kızıl elma07 Eylül 2018 00:22

    Terörü kuran irandır. Elinden kaçıran abd ye iplerini kaptıran irandır. Şu an bu taşeron terör örgütünün ipleri abd nin elindedir. Abd evanjelistlerden başka yeryüzünde kimseye yardım etmez. Gün gelecek türkiyeyi nasıl kullanıp atyıysa bunlarıda öyle yapacak. Ama bunları epey zaman kullanır. Çünkü emellerinin gerçekleşmesi suriye bölünene kadar gerçekleşemez. Oda rusyanın elinde. Ama bu portre için bm lerde türkiye bişeyler yapmalı. Ve türkiye abd ye yaptırım uygulamalı. Bunuda esed rusya tr pyd ye sağlık ve gıda malzemesi yollarını kesmeli.

  • TÜRKMEN ELİ06 Eylül 2018 22:01

    istibaratımız önceden tespit edebilseydi sialarla bu iki töreristi cehenneme gönderseydik diğerlerinede örnek olurdu töreriste destek olmazlar birdaha

  • FATİH İSLAMBUL 06 Eylül 2018 21:58

    derhal savculuklar dava açmalı bu genaral ve bunun gibi töröre destek vermek yardım etmek yataklık yapmaktan

  • IHLAS HOLDINGE KAYYUM ATANSIN06 Eylül 2018 21:44

    Turkiyenin bir kere guclu olabilmesi icin millet olarak bir olmasi lazim, millet kendi arasinda bolunmus durumda maalesef, daha sonra egitim ekonomi ve savunmada guclu olmasi gerek...

  • kerim06 Eylül 2018 21:29

    Bunlarda kendilerini genaral saniyor..

  • KAZIM KARTAL06 Eylül 2018 21:20

    artık Türk milleti tepeden tırnağa uyandı.ülkemizdeki tüm pisliklerin altında ve tüm şehitlerimizi ya kendileri yada taşeronlara yaptırmışlardır.bunlar bizim asıl baş düşmanımızdır.

  • aa06 Eylül 2018 21:14

    baş terörist bu aslında