E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li emekli generale canlı yayında soğuk duş---

ABD'li emekli generale canlı yayında soğuk duş

ABD'li emekli generale canlı yayında soğuk duş
26 Ocak 2018 - 06:58 borsagundem.com

ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı ve emekli General Kimmitt, canlı yayında YPG-PKK ilişkisini reddedince cevap stüdyodan geldi

ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcısı ve emekli General Mark Kimmitt TRTWorld'de İmran Garda'nın sunduğu "The Newsmakers" adlı programa konuk oldu.

Türkiye ve ABD arasında terör örgütü YPG üzerinden yaşanan gerilim ve YPG-PKK ilişkisi Kimmitt'e de soruldu.

O GÖRÜNTÜLER HATIRLATILDI

Amerikalı komutan, PKK-PYD ilişkisini reddedince, İmran Garda Rakka'da açılan Öcalan posterini sordu. Programda konuk olan gazeteci Meryem İlayda ise YPG içinde yer alan farklı ülkelerden teröristlere ilişkin görüntüleri hatırlattı.

YPG-PKK İLİŞKİSİNİ KABUL ETMEDİ

Bir dönem Irak'ta da görev yapan Amerikanın önemli generallerinden Mark Kimmitt YPG-PKK ilişkisini kabul etmedi. Kimmit ABD Ordusu'nun destek ilişki varsa bu Amerikan yasalarına göre suçtur diyerek ilginç bir açıklama da yaptı. Ancak Kimmitt; İmran Garda ve Meryem İlayda'nın sorularını yanıtsız bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih istanbul26 Ocak 2018 11:29

    Amerika suç işledi işlemeye devam adiyor Amerikaya dava açmalıyız töröre destek olmak yardım etmek yataklık etmekten

  • her yasaya göre suç..26 Ocak 2018 09:01

    teröre destek her ülkenin yasalrına göre suç. koskoca iran devleti ile ticaret yaptık diye masum bir vatandaşı hapiste tutuyorsunuz. sözde ceza keseceksiniz. şimdi türkiye de uluslar arası mahkemede abd yi teröre destek vererek zarara uğratılmakdan 500-600 milyar dolar tazminat isteme hakkı var. isteyecektir de.