E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li doktor Fauci, korona virüs aşısı için tarih verdi ---

ABD'li doktor Fauci, korona virüs aşısı için tarih verdi

ABD'li doktor Fauci, korona virüs aşısı için tarih verdi
30 Nisan 2020 - 17:43 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın korona virüs ile mücadele kapsamında kurduğu ekipte yer alan başarılı doktor Anthony Fauci, bugün katıldığı programda korona virüs aşısı için bugüne kadarki en net tarihi verdi

ABD Başkanı Donald Trump’ın kurduğu korona virüsle mücadele ekibinde yer alan bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci, bugün katıldığı Today Show’da açıklamalarda bulundu.

Ekibinin “Operasyon Sapma Hızı” isimli bir projede çalıştığını ve amaçlarının yüz milyonlarca dozluk aşı üretimini Ocak ayına kadar tamamlamayı hedeflediğini söyleyen Dr. Fauci, “Denemelerin erken aşamasındayız. Henüz birinci fazdayız. Sonraki adımda daha güvenli bir sonuca ulaşana kadar çalışacağız ve bu durum böyle gidecek. Sürekli aşının işe yaraması için çalışıyoruz. Bu aşının hızlı  olmasını, güvenli olmasını ve etkili olmasını istiyoruz. Bizce bu yapılabilir” dedi.

Fauci, “Ben Ocak ve Şubat ayında ne diyordum, 1 yıl ile 18 aylık bir süreç olduğunu söylüyordum aşı için. Dolayısıyla gelecek yılın Ocak ayı bir yıl oluyor. Başta söylediğimden çok da farklı bir sonuç çıkmayacak” ifadesini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU30 Nisan 2020 19:24

    ABD nin bu virüsü dünya ya yaydığı tv lerde söylenmektedir.kimi kandırıyorsunuz.istediğiniz zaman aşı ve ilaçı da var sizlerde piyasaya vereceksiniz.milleti salak zannediyorlar.

  • Ali30 Nisan 2020 20:53

    Herşeyi Abd ve İsrail den bilme hastalığı olanlar. Bu Abd yi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

  • mustafa30 Nisan 2020 18:50

    23 nisan çoçuğunun aşısı ne oldu. Elin Amerikalısı 1 yıl -18 ay diyor.15 günde yapıp çıkıypr gelin türkiye amerikalılar boşuna uğraşıyordunuz buradan mğreneceğiniz çok şey var daha 15 gün nere 18 ay nere çok çok geridesiniz be

  • Kartal01 Mayıs 2020 01:04

    Kardeş sen o kafayı kullanma kılavuzunu okumadan kullanma bence,,,

  • Ahmed30 Nisan 2020 19:29

    Sen ne iciyon

  • haramzadeler30 Nisan 2020 18:08

    şerefsizler hepiniz ortak olup bulduğunuz bu illeti yayıp sonrada aşısını kakalayacaksınız ama sizde suç yok karşınızdaki milliyetçi ruhsuz yöneticiler olduğu sürece bu devletlere her şeyi yaptırırsınız....