E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıABD'li büyük şirketlerin petrol rezervi yükseldi---

ABD'li büyük şirketlerin petrol rezervi yükseldi

ABD'li büyük şirketlerin petrol rezervi yükseldi
17 Ağustos 2022 - 11:04 borsagundem.com

Ernst & Young tarafından yayımlanan rapora göre, 50 büyük şirketin elindeki ABD petrol rezervleri, Aralık ayında sona eren beş yılda % 13 yükseldi.

Ham petrol üretiminin yönüne işaret eden petrol rezervi tahminleri, KOVID-19 salgınının enerji şirketlerini faaliyetleri kısmaya zorlamasıyla 2020'de düştükten sonra geçen yılın sonunda 31,8 milyar varile yükseldi.

ABD'nin en büyük petrol ve gaz rezervlerine sahip halka açık 50 şirketin tahminlerini kullanan analize göre, ABD rezervleri 2019'daki 32,5 milyar varil seviyesinin altında kaldı.

Geçen yıl rezervlerdeki artış, öncelikle daha büyük bağımsız petrol ve gaz şirketlerinin özel enerji şirketlerini ve diğer rezervleri satın almasından kaynaklandı. İncelenen şirketler grubu, kanıtlanmış ve kanıtlanmamış mülkleri elde etmek için 94 milyar dolar harcadı.

Ernst & Young'ın ortağı Herb Listen, "Bu, çalışmadaki herhangi bir yılı önemli ölçüde aşıyor" dedi. Geçen yıl keşif için harcanan yaklaşık 8 milyar dolar, incelenen yıllardaki en düşükler arasındaydı.

ABD petrol stoklarında düşüş fiyatları yükseltti

 

ABD petrol için iki ülkeye sarıldı!

 

ABD petrol stoklarındaki düşüş fiyatları yükseltti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)