E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB'den Türkiye'ye 'karşıyız' açıklaması---

AB'den Türkiye'ye 'karşıyız' açıklaması

AB'den Türkiye'ye 'karşıyız' açıklaması
14 Şubat 2018 - 15:45 borsagundem.com

AB'den Akdeniz'deki gerilim konusunda açıklama: Türkiye'nin davranışlarına şiddetle karşı çıkıyoruz

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker,Türkiye ve Kıbrıs arasında Doğu Akdeniz'de yaşanan krizle ilgili konuştu. Juncker, "Türkiye'nin davranışlarına şiddetle karşı çıkıyoruz" dedi.

Juncker, Doğu Akdeniz'de Türkiye ve Kıbırs arasında yaşanan gerginliği "Türkiye'nin davranışlarına şiddetle karşı çıkıyoruz" sözleriyle değerlendirdi.

Kıbrıs, İtalyan Eni şirketinin kiraladığı bir doğalgaz arama gemisinin ada açıklarında yapacağı sondaj çalışmasının Türk askeri gemileri tarafından engellendiğini söylemişti.

Avrupa Komisyonu (AK) Sözcüsü Margaritis Schinas da olayın ardından "Türkiye'yi bir kez daha, Avrupa Birliği (AB) ülkeleriyle iyi komşuluk ilişkilerine ve ihtilafın barışçıl bir şekilde çözülmesine doğrudan zarar veren eylemlerden kaçınmaya çağırıyoruz" demişti.

Yunanistan da Türkiye'nin 'Kıbrıs'ın Doğu Akdeniz'deki egemenlik haklarını ihlal etmek suretiyle uluslararası hukuk çizgisinden çıktığını' savunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bayram Dinçer14 Şubat 2018 18:39

    Sınırlar belli adanın kuzey tarafı türkler , güney tarafındaki bölgeler rumlara ait niye açgözlülük yapıp bizim taraflarda doğalgaz aramaya çalışıyorsunuz.Tapun kadar konuş kardeşim tapun kadar.Bizim köylerde yaptığınıza ang çalan derler.Hırsız olmayın dürüst olun.Başkasının bahçesinden bir karış içeri dalmayın.