E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB'den Rusya çıkışı: Putin enerjiyi silah olarak kullanıyor---

AB'den Rusya çıkışı: Putin enerjiyi silah olarak kullanıyor

AB'den Rusya çıkışı: Putin enerjiyi silah olarak kullanıyor
05 Eylül 2022 - 18:46 borsagundem.com

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in arzı keserek ve piyasaları manipüle ederek enerjiyi bir silah olarak kullandığını bildirdi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, sosyal medya hesabından Avrupa'da yaşanan enerji krizine ilişkin paylaşımlarda bulundu.

"Putin, arzı keserek ve enerji piyasalarımızı manipüle ederek enerjiyi bir silah olarak kullanıyor." diyen von der Leyen, Putin'in başarısız olacağını ve Avrupa'nın galip geleceğini belirtti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • öneri güleni07 Eylül 2022 08:05

    paralarına el koyun her türlü eziyeti yapın ondan sonra da gaz isteyin . iyi yaptı başkan gazınızı kesmekle ama geç kaldı. hemen kesmeliğdi.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ06 Eylül 2022 00:22

    Hani sizin kankanız abd doğalgazı verecek idi ne oldu havayamı saldı yanlışlıkla.adamları ölüme terk edin size ambargo olunça küstah ve şımarıkca davranın haydi çıkın işin içinden bakalım.rusya hepinizi dize getircektir merak etmeyin.tek tek ambargoları kaldıracaksınız.yoksa ekononimileriniz büyük zarar görecek halklarınız ayaklanacak.

  • mtu05 Eylül 2022 22:40

    koskoca avrupaya karşı tek rusya hala galip gelicez zırvası utanın korkaklar adamlar yıllarca bu anı bekledi belkide. gıdayı kilitledi gazı petrolü öyle.