E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'ye 'Ukrayna' teşekkürü---

ABD'den Türkiye'ye 'Ukrayna' teşekkürü

ABD'den Türkiye'ye 'Ukrayna' teşekkürü
25 Şubat 2022 - 01:04 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde, Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdiği destekten dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, Çavuşoğlu ve Blinken'ın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini bildirdi.

Görüşmede Blinken'ın Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonunu kınadığını aktaran Price, ayrıca Blinken'ın Rusya'nın yıkıcı eylemlerinin Avrupa ve tüm dünyada yankılanacağını kaydettiğini belirtti.

Price açıklamada, "Bakan Blinken, Türkiye'ye Ukrayna'nın egemenliği ve toprak bütünlüğünün korunması için verdiği güçlü destekten dolayı teşekkür etti." ifadesini kullandı.

Pentagon: Rusya Ukrayna topraklarına en az 160 füze fırlattı

 

Putin ve Macron telefonda görüştü

 

Rus Şampiyon Kasparov: Putin'in savaş makinesini iflas ettirin

 

Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Türk vatandaşları nasıl tahliye edilecek?

 

Ukrayna: Bugün 57 kişi hayatını kaybetti

 

'Anlaştık' diyen Biden, Rusya'yı sarsacak kararları duyurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali25 Şubat 2022 09:30

    Halka Bank dosyasını kapat f35 leri ver. Hava savunma ve orta menzilli füze sistemimize destek ol o zaman teşekkür etmiş olursun. Yoksa teşekkürün küfretmiş gibi geliyor bana.

  • E.g.25 Şubat 2022 04:48

    SİHA'LARI TURŞUSUNU KURMAK İÇİN Mİ ALDINIZ ? YOKSA KULLANMAK İÇİN Mİ ?KULLANMAK İÇİN İSE NEDEN KULLANMIYORSUNUZ ? KAZANMAK İSTIYORSANIZ KARŞILIK VERİN TANKLARINIZI/TANKSAVARLARINIZI TOPLARINIZI/UCAKSAVARLARINIZI NEYİNİZ VARSA KULLANARAK SAVAŞI KAZANIRSINIZ RUSYA ORDUSU NÜKLEER SİLAHLARA SAHİP OLDUĞU İÇİN GÜÇLÜDEN ÇOK TEHLİKELİ BİR DEVLET DİĞER ÜLKELER BUNU BİLİYOR KENDİ HALKLARINI HAKLI OLARAK RİSKE ATMIYORLAR

  • Vatandaş25 Şubat 2022 12:27

    Sen hakikaten Azerbaycan'ın Ermenistan'a karşı sihalarla üstünlük sağladığını düşünüyorsun. O nedenle Azerbaycan dün Putin'e desteğini açıkladı. Dün kuşlu da sihaların düşürüldüğü yazıyordu haber fake olsa bile uçurmak için hava sahası kalmadı adamların. Tüm gençlerin, çocukların geleceği hayalleri çalındı. Bir ülke zarar gördü. Tarihi yeniden yazılıyor. Allah'a dua etmekten başka ne yapabiliriz. Adamlar aptal değil çaresiz. İnşallah daha fazla can kaybı olmadan uzlaşırlar.