E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret---

ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret

ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
12 Haziran 2019 - 18:26 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Nathan Sales'in Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi

ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Nathan Sales'in, Türkiye'ye ziyaret ederek, birtakım resmi temaslarda bulunacağı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Sales'in Türkiye'ye ziyaretine ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, Terörle Mücadele Koordinatörü Sales'in bu hafta içinde Ankara'ya giderek Türk yetkililerle bir araya geleceği belirtildi.

Görüşmelerde, yabancı teröristlerin ülkelerine geri gönderilmesi ve yargılanması, sınır güvenliği, teröristlerin hareket alanlarının kısıtlanması ve PKK, El Kaide ve DAEŞ ile mücadele konularının ele alınacağı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oynakselim12 Haziran 2019 23:15

    Amerika cok korkuyo bizden ,,,savas acarsak yeneriz zaten ,,,3 gunluk isi var amerikanin ,,,tir tir titriyo amerikalilar ,,,tarihi strese girdiler ,,,haber gonderiyo amerika nolur biz yaptik siz yapmayin diye ,,bizde afettik ,,,,bidaa yapmayin dedik ,,,dunya gipta ediyo bize ekonomik sahlanis her dalda devam vakifbank bile aksu ile tarihi ucusu yasiyo asssaaaa tabi ,,,bu arada amerika cok korktu ,,,,amerikan salata bile rus salata oldu Napcaz diyo amerikan halki,,,

  • Tekno papaz13 Haziran 2019 10:19

    Protesto edelim bütün Amerikan ürünleri alıp sonra lanet olsun,kahrol ABD diye kıralım yakalım ne dersin 😀😀😀

  • KAZIM KARTALGÖZLÜ12 Haziran 2019 21:22

    abd nin panik atak içinde olduğunu bir caresizliğinin işaretleri bunlar.haydi tehdit yapsana.geri tepeceğini bildikleri için yalvarmaya geliyorlar fakat işleri çok zor.chp olsa belki kabul ederdi fakat cumhur ittifakı asla ve asla kabul etmeycektir.

  • Filozof12 Haziran 2019 20:18

    Temmuz’da S400 gelecek ya etekleri tutuştu el kaide deaş bahane

  • Kerim12 Haziran 2019 19:59

    Bu teroristler abd ye ihrac edilse onlara bulassa nasil olur

  • ALAATTİN CAMGÖZ12 Haziran 2019 19:17

    abd tutuştu ve na yapacağını şaşırtmış durumda.abd nin tekelinden acilen kurtulmamız gerekmektedir yoksa daha çok acılar çekeriz.