E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'ye destek mesajı---

ABD'den Türkiye'ye destek mesajı

ABD'den Türkiye'ye destek mesajı
10 Şubat 2020 - 23:26 borsagundem.com

ABD Ankara Büyükelçiliği, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız ve Esad rejiminin uluslararası toplum nezdinde normalleştirilmesine karşı çıkmayı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter adresinden yapılan açıklamada, bugün gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden 5 Türk askeri için başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Açıklamada, "Bugün gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden 5 Türk askerinin yakınlarına ve ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız ve Esad rejiminin uluslararası toplum nezdinde normalleştirilmesine karşı çıkmayı sürdüreceğiz" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa11 Şubat 2020 21:04

    Samimiyetsiz yalancılar,200 milyon neyin nesi?

  • Bika11 Şubat 2020 01:34

     Irak'a, İran'a ve Suriye'ye demokrasi getirme bahanesiyle kendine güdümüne girmeyen rejimleri ABD yıkmaya çalışıyor. Suudi Arabistan başta olmak üzere körfez ülkelerindeki diktatörlükleri desteklemektedir. Trump'ın  favori diktatörü Sisi.

  • bir yorum.11 Şubat 2020 00:54

    Bu abd hep iki taraflı oynuyor. idlib şehit edilen askerlerimiz abd ye hizmet eden esed ordusundaki adamlardır. Yani karşılığında sen de ondan daha fazlasını öldürtmen gerekiyor. Bunu kendin yapmayacaksın suriye milli ordusuna bilgi verip yaptıracaksın. Yoksa bu alışkanlık haline geiir.

  • Geremy11 Şubat 2020 00:53

    Yarın bugünkü eksiyi geri alır piyasa üstüne de bu eksi kadar artı kapatabilir

  • mtu11 Şubat 2020 00:41

    zaten bizim orda olma sebebimiz birde destek mesajı anlamsız