E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'nin aldığı S-400'ler hakkında yeni açıklama---

ABD'den Türkiye'nin aldığı S-400'ler hakkında yeni açıklama

ABD'den Türkiye'nin aldığı S-400'ler hakkında yeni açıklama
10 Şubat 2021 - 23:05 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alımı konusunda Washington'un tutumunun değişmediğini söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Price, düzenlediği basın toplantısında ABD'nin S-400'ler konusundaki tutumunun değişmediğini belirterek, sistemlerin NATO sistemleriyle uyumlu olmadığını tekrarladı. Türkiye'ye yönelik ABD'nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası (CAATSA) kapsamındaki yaptırımların S-400 alımı nedeniyle uygulandığı hatırlatmasını yapan Sözcü, "Türkiye ile hem ortak çıkarlarımız hem de ihtilaflarımız var" dedi.

Öte yandan Price, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in, önümüzdeki günlerde Türkiye Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu ile bir görüşme düzenleyebileceği bilgisini verdi.

Powell: Ocakta gerçek işsizlik oranı yüzde 10'a yakın

ABD'den Myanmar'da darbe yapan askerlere yaptırım kararı

Koca, Bilim Kurulu'nun kısıtlamalara ilişkin kararını açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Küçük yatırımcı11 Şubat 2021 10:54

    Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ocak ay sonunda Putin ile görüşeceğini söylemişti ve ikinci S-400 paketinden bahsetmişti.. O görüşme oldu mu hala bekliyorum.. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • Memiş demiş11 Şubat 2021 10:02

    Oğlum bak git

  • Hasan11 Şubat 2021 00:41

    S400 der artık çürümeye terkedilir.

  • Burak11 Şubat 2021 00:16

    Deşeleyip durmayın şu konuyu yawwwwwwwwww Yunanistan , sudi Arabistan alırken sorun yok Türkiye alınca mı sorun oluyor.basmış parayı almış bedavaya vermiyorlar.F-35 verme , patriotları verme sonra trip atmalar gülünecek bir durum.Türkiye nato ülkesidir.Değişen bir şey yok.