E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Suudi Arabistan'a yeni yaptırım sinyali---

ABD'den Suudi Arabistan'a yeni yaptırım sinyali

ABD'den Suudi Arabistan'a yeni yaptırım sinyali
29 Ekim 2018 - 23:12 borsagundem.com

Sarah Sanders, öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için verilecek doğru tepkiyi aradıklarını ifade etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın sözcüsü Sarah Sanders Beyaz Saray'da gerçekleştirilen basın toplantısında, Suudiler tarafından İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için verilecek doğru tepkiyi aradıklarını açıkladı.

Trump yönetiminin doğru yanıtı vermek için çalışmalar yürttüğünü söyleyen Sanders, Suudilere verilecek yanıtların tartıldığını açıkladı.

Sanders, “Yönetim birden fazla seçeneği tartıyor ve karar verdiğimizde bunu açıklayacağız” dedi.

KAŞIKÇI'NIN NİŞANLISINDAN TRUMP'A 'ADALETİ SAĞLAYIN' ÇAĞRISI

ABD Başkanı Trump’ın adına açıklama yapan Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders’ın Kaşıkçı cinayeti için ‘yapılacakları tartıyoruz’ sözlerinin ardından Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz, Trump’a çağrıda bulundu.

Cengiz, ABD yönetimi ve Trump için ‘adaleti sağlamalı’ ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)29 Ekim 2018 23:41

    abd ve ingilizler var olan ARAP yönetim modellerini nasıl kullanıyor bakın hele ? araplarda aynı soydan olan biri kuzenler,amcalar,dayılar,yeğenler vb. vb. yönetime geçme hakkına sahiptir. halk seçimleri ve demokrasi yoktur. yanı bir x ismi ABD ingiltere fransa vb. destekliyor silah para ajanlar vb durumlarla bala geçiriyor, başa geçen kişi darbe ve zorlama ile koltugundan olmamak için kul ve köle oluyor, gavura... böylece arap liderler ulkeyi yönetiyor, halk söz sahibi olamıyor, yanlış adım atarsa elin gavuru arapların yönetimini başka desteklediği sülale/soydan seçiyor ve o kişiyi yönetime darbe ile, silah ile geçiriyor... işte ARAP modeli yönetimi devam ettiği sürecede müslümanlar birbirleri ile savaşmak, kan dökmek zorunda kalıyor. hakkaten gavur işi biliyor,