E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den skandal hamle---

ABD'den skandal hamle

ABD'den skandal hamle
23 Mart 2018 - 16:00 borsagundem.com

ABD ve Türkiye arasında PKK/YPG terör örgütünün varlığı nedeniyle sorun olan Suriye’nin Halep kentine bağlı Menbiç ilçesini dün ABD’li askeri ve sivil yetkililerin ziyaret ettiği belirtildi

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan William Rouback ve ABD’nin terör örgütü DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu'ndaki komutanlarından Binbaşı James Jarrard’ın da yer aldığı ABD’li heyet, son dönemde ABD ile Türkiye arasında sorun olan Halep’in Menbiç ilçesini ziyaret etti.

Habere göre, yaklaşık 2 bin ABD askerinin bulunduğu ve Türkiye’nin ilçede bulunan YPG terör örgütü mensuplarının çıkmasını istediği Menbiç’te sokakları dolaşan ve halkla konuşan ABD’lilerin ilçenin durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET YILDIRIM24 Mart 2018 10:07

    Eeeyyyy AMERİKA, taaaa okyanus ötesinden gelipte senin menbiç te ne işin olabilir. Git kendi çöplüğünde oyna. Hangi kaynaklarda gözün var yada Türkiye için oyunların nedir. Sınırlarımızdan defolun gidin.

  • hasan paşa23 Mart 2018 21:15

    ne var bunda