E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den küstah Türkiye raporu!---

ABD'den küstah Türkiye raporu!

ABD'den küstah Türkiye raporu!
01 Temmuz 2021 - 21:34 borsagundem.com

ABD'den küstah Türkiye raporu. Söz konusu raporda ABD, Türkiye'yi "çocuk asker kullanımına karışan ülkeler" listesine aldı

ABD'den Türkiye ile gergin ilişkileri daha karmaşık hale getirecek bir adım geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı yayınladığı raporunda, Türkiye'yi "çocuk asker kullanımına karışan ülkeler" listesini ekledi. Böylece ABD ilk kez bir NATO ülkesini bu listeye dahil etmiş oldu.

Rus hava savunma sistemi S-400 ve sözde 'Ermeni soykırımı' iddiası nedeniyle gerginlik yaşanan ABD-Türkiye ilişkilerinde yeni bir krizin fitili ateşlendi.

Reuters haber ajansının haberine göre, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2021 İnsan Kaçakçılığı (TIP) raporunda, Türkiye'yi "geçen yıl çocuk asker kullanımına karışan ülkeler" listesinde eklendi. ABD, böyle bir listeye ilk kez bir NATO ülkesini aldı.

ABD-Çin savaşı ifşa oldu!

 

Olmuksan'da çağrı fiyatı belli oldu

 

Abdurrahman Yıldırım ve Yusuf Teker'in ekibine yeni tedbir

 

Ankara'yı kana bulayacaklardı: 3 terörist yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kendine baksın02 Temmuz 2021 10:14

    Irakta-Afganistanda Suriyede, japonyada, viyetnamda ...vs vs binlerce çoğun ölümüne neden olan bir çoğunu anasız babasız bırakanlar güya gerçeklede alakası olmayan çocuk askerlerden rahatsızmış. Ne şerefsiz bir milletsiniz.

  • Davut03 Temmuz 2021 11:37

    O saydığın ülkelerde ABD askerine kimler destek oldu

  • HASAN TOSUN02 Temmuz 2021 10:09

    abd artık çizmeyi aştı,şerefsiz dümbükler siz suriyede pkk ya destek verin ve onların 12-18 yaşındaki çocukları kaçırıp size asker ettiğini biliyorsunuz pislikler,sizin kızılderilileri ve zencileri nasıl köle yapıp soykırıma tabi tuttuğunuzu biliyoruz,ırak ve suriyede vede afganistanda katliam ve soykırım yapıp ırağın ve suriyenin petrollerini çaldığınızıda biliyoruz,hem hırsız  hem arsız hem terörist ve emperyalistsiniz.dünyanın terörist tek devleti ve yamağı terörist israil canınız cehenneme gidecek inşallah yok olursunuz.

  • TARKUT TARKAN02 Temmuz 2021 10:02

    Tüm dünya daki terör örğütlerini kuran, donatan insanları katleden abd değilmidir.bunlar dünya ya silah satmak için sahte demokrat görünürler her sene milyonlarca insanı öldürürler.demek ki doğru yoldayız.asıl demokrasi sizin ülkenizde yoktur.gözümüzle görüyoruz polis kıpırdıyana katliamlar yapmaktadır.haydi ordannnnn

  • Erol CESUR 02 Temmuz 2021 08:24

    Dünya beşten büyüktür sözü , emperyalistlerin kendi çıkarlarını düşünmedikleri için söylenmiştir. Kendi amaçları için atmayacakları asılsız adım yoktur. Bu gün çocuk asker ,dün ermeni soykırımı, daha önceleri de kürt meselesi ; Akilli olup gerçekleri görmeli ve birlik olmalıyız. Muhalefetin bel bağladığı emperyalistler hiç bir yere demokrasi götürmemişlerdir.

  • Türkoğlutúrk02 Temmuz 2021 18:09

    Kore'ye askeri İnönü gondermis senin tarih bilgine .Kore savaşı sonuna doğru ABD askeri rahat çekilsin diye Menderes tarafindan gönderildi.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ02 Temmuz 2021 10:00

    Türkoğlu kore ye askeri o zamanlar olmayan ak parti ve mhp mi gönderdi.onlar gönderdikleri yerler teröristlerin ve düşmanlarımızın çirit attığı  yerlerde batıklığı kurutmak için göndermiştir.senin rahatsızmı etti. sonra kore ye askeri  ATATÜRK ve İNÖNÜ göndermiştir.onlar şimdi takunyalımı hain ve vatanhani ATATÜRK ve İNÖNÜ düşmanış seni.

  • Türkoğlutúrk02 Temmuz 2021 09:25

    ABD askerine secde edenler ,Kore'ye asker gönderenler,bop projesine sahiip çıkanlar,Afganistan'a asker gönderen hep takunyalilar.

  • Türkoğlutúrk02 Temmuz 2021 08:06

    İktidarda olanlar sayesinde daha çok kara listeye gireriz.adam tukurdukce başka isteğin varmı diye soruyorlar.

  • Türkoğlutúrk02 Temmuz 2021 09:51

    Yalanmi,parasını odedigin uçağı vermiyor ver diyebiliyor musun.s400parayiVerdin niye kuramiyorsun.abd askeri can korkusundan Afganistan'dan çıkarken benim ne işim var.ulan ABD askerine secde edenler takunyalilardegilmi.

  • Yorum02 Temmuz 2021 00:16

    Ulan yüzsüz sen önce git avrupaya bak kendi ülkene bak vicdani ret in olduğu ülkelerde askere gidecek adam bulamıyorlar kimse askere gitmiyor bu ülkelerde sistematik bir şekilde fakir ailelerin çocuklarının beyinleri yıkanıyor hatta çocuk Esirgeme kurumunda ailesi dağılan çocukları asker veya polis olmaları için müthiş bir çaba var bu ülkelerde sokaklarda hep çocuk yaşta polisler görev yapıyor şimdi türkiyeyi çocuk asker kullanımına karışan ülkelerin içinde saymışlar şimdi Bi kere türkler askere güle oynaya davulla zurnayla gidiyor çürük raporu verilen genç pisolojik bunalıma giriyor kahr ediyor askere gidemedim diye ulan varmı sizde böyle gençler devletin öyle bir çaba sarfetmesine gerek yok çünkü yaşı gelen gönüllü askere gidiyor neyse kendileriyle karıştırdılar ama burada iş dışişlerine düşüyor asker gönderme günlerinde abd büyükelçisine gel deyip çağıracak kulağından tutup otogara götürecek bak olum coni bu oyun oynayan askere gittiği için oynuyor diyecek

  • serok agopyan02 Temmuz 2021 00:14

    20 yaşındaki çocukları askere alırsak amerika tabiiki de bizi kara listeyi alır.askere alma yaşı en az 40 olmalıdır.40 yaş tam olgunluk yaşıdır.amerika bu konuda haklıdır.

  • Cavit02 Temmuz 2021 00:08

    Bizim Millet ittifakinin..ortagi isi azitti.. bunlar cumhur ittifakini...bu kafayla ZOR yikar..ben sonuna kadar iktidari desteklerim..murat da bir inat.. da bir..hodri meydan.

  • Atakan01 Temmuz 2021 23:20

    Bu abd tam bir yavrusu bunla gibi süzme bir ülke yok herhalde

  • RAMO CANCAN01 Temmuz 2021 22:59

    Bunların öbür dünya daki yeri cehenemnem.

  • İftiranın dangalaklığı da bu01 Temmuz 2021 22:58

    Bırakın şunları Rusya ve Çinle başbaşa.Bunların hakikat pusulası şaşmış.Onlar sadece Rusya ve Çin i değil bizi de düşman yerine koymuş.İftirası düşmanlığının göstergesi.YPG PKK terör örğütü içinde 13 15 yaşında çocuk terörist besleyen yetiştiren Abd

  • murat01 Temmuz 2021 22:46

    ııIı.    anladın sen onu jonhy