E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD'den kripto paralara karşı sıkı tedbir kararı---

ABD'den kripto paralara karşı sıkı tedbir kararı

ABD'den kripto paralara karşı sıkı tedbir kararı
10 Ekim 2021 - 08:46 borsagundem.com

ABD ve Çin kripto paralara sert tedbirler içeren yeniliklere imza atmaya hazırlanırken, geleceğin para birimi olarak görülen kripto paralar ile ilişkilerini kesmek istemiyor.

ABD’de Biden yönetiminin, kripto para birimleri ile ilgili olarak kapsamlı bir kararname çıkarması bekleniyor. Bloomberg haber ajansının haberine göre, Biden yönetimi, kripto para birimleriyle ilgili bir kararname çıkarılmasını değerlendiriyor. Üzerinde çalışılan kararnamenin ülkedeki federal kurumları kripto paranın ilgili alanlarını incelemek ve tavsiyelerde bulunmakla yetkilendireceğini ifade ediliyor.

Öte yandan, söz konusu kararnamenin henüz değerlendirme aşamasında olduğu da belirtiliyor. Ayrıca, kripto para birimlerine ilişkin kararnamenin, kurumların yürütme organı genelinde dijital para birimleri üzerindeki çalışmalarını koordine etmeyi de amaçladığı aktarıldı.

Kripto para birimi tarafında gösterge niteliğinde olan Bitcoin, olumlu gelişmeler sonrasında haftayı 54.000-55.000 dolar bandında kapattı.

Analistten 3 kripto para için tahmin

Yatırımcıların yarısına yakını o altcoini Bitcoin'e rakip görüyor

Bitcoin'de 'Soros' yükselişi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Ekim 2021 14:42

    BTC sanal altın olacak. düşer çıkar, altın gibi oynar bilemem. Senin riskin o... Benim hedefim  bu y 60 bin usd btc.. sonrasında yıl sonu 80 - 100 bin arası bakarım, hızlı gelırse hedef revize ederim 2022 düşüncemde var kendimce. Ama geleneksel btc çıkışları olursa, ilk yatay dinlenmede, altcoınlerden  a) reele yakın projeler hareketlenecek. b) langırtı spekulatif coınlerde hareket olacak.... Haber akışlarına göre, hedefleri ile, reeli yakalayablen projesini oturtabilen, btc eter vb reel firmalarla bağ kuran corınler değerine değer  katacak.... ortada bir çok langıtı coın var, bunlara asla bulaşmayın. yada çok az formalıte alın sermayenıse gore pay edın... Bende hesaplar var, sadece 500 - 1000 tl alıp bırakıyorum. farklı coınlere 1 yıl ellemıyorum. yada ara ara diğer karlı hesaplardan farklı iyi altcoınlere bin , ayda 500 tl alıyorum kuluçka da beklıyor. yerlı/yabancı hesap var, stratejım bu. Türk borsası iyi deıl akbank bile zarar :D  

  • Mucise Reis ;)10 Ekim 2021 14:36

    Ya bu kriptolar çok önemli. Gelecek bunlar üzerine kuruluyor. Piyasada bin tane olabilir ama, hepsi langırtı deil. kimi coinler, gelecek inşa ediyor. Kimi telekominikasyon altyapısında kullanılacak, kimi özel saat dilimli damga verecek, kimi efd para gönderme işlerinde en az komisyan oluşturacak, kimi alışverş işlemlerinde hızlı alışveriş ve karşılık kontrolu sağlayacak, kimi microsoft ile kordineli olacak, bazı web siteleri, bu zincirlerle çok daha hızlı süratli olacak. ama bir takım kişiler, kör cahil, hiç birşey bilmiyor, sadece aa bak şöylemiş böylemiş diyip sallıyor :D işe yarayanları bulup onların hisselerine ortak olabilirsiniz. Bütün devletler kripto paralara geçince, sanal altında btc olacak. paranı guvenlı anlık biçimde yuan, usa, euro, gibi sanal apradançevirmen için. maaşlar btc den ödensede, herkes kendi ülke parabirimine parasını çevirip kullanacak. :D gelecek inşa ediliyor, yolun başı...

  • ZAKEM10 Ekim 2021 11:55

    Her gün bankalar tarafından soyulan insanlarımız tek laf etmez iken iş kripto paralara gelince bilir kişi kesilen arkadaşlara şunu söylemek isterim ki çok cahilsiniz ve hak ediyorsunuz.

  • Aks1510 Ekim 2021 12:55

    Sen ne biliyorsun ki. Bizzat bana tehdit içerikli kripto para isteyen mesajlar geldi. Bu şekilde kaç kişi dolandırıldı biliyor musun. Dolandiricıların ise hesap hareketleri ile yakalanma imkanı yok.

  • Berber Bekri 10 Ekim 2021 11:14

    Tüm dünya kripto ve coinlerin ne kadar tehlikeli olduğunu anladığında herşey çok geç olabilir şimdilik spekülatif hareketlerle para kazanan dünyanın en zenginlerinin de canı yanacak kara para kötü para ve kolay para bu yöntemlerle aklanırken ekonomilerin ayakta durması üretim yapanların kazanması imkansız önce tıfıl yatırımcıyı çorabına kadar soyduktan sonra zenginlerinin canı yanmadan silinip gidecek kripto ve coingiller

  • Rd10 Ekim 2021 10:12

    Kripto paralar sahteciliktir. Bir kaç yğz bin dolarlık yatırımla bu cripto paraları üretip bşr beklenti oluşturarak insanlara satıp milyarlarca dolar kazanıyorlar. Sağacak sürümer kalmayınca, zaman gelince crşpto paraların yazılımları silinip yok olurlar bir bşr!!

  • bist sevmeyen 10 Ekim 2021 20:56

    dostum ozaman yerli be milli bist 100 den hisseler al örneğin a v o d a d e se ihlaslar iyi kâr yaparsın. . . . .