E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz---

ABD'den flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz

ABD'den flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz
30 Ağustos 2016 - 20:15 borsagundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, 'Türkiye ile IŞİD ile savaşan diğer güçler arasındaki tansiyonun düşmesini olumlu karşılıyoruz' dedi.

ABD yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Suriye'de DAEŞ'le mücadele eden diğer gruplar arasında sükunet hali bulunduğunu ve bunu da olumlu karşıladıklarını bildirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, günlük basın toplantısında Suriye'nin kuzeyindeki son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Earnest, Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'na ilişkin "ABD yönetimi, Türk ordusu ile Suriye'de DAEŞ'le mücadele eden diğer gruplar arasındaki gece boyu süren sükunet halini olumlu karşılıyor." ifadesini kullandı.

ABD'nin DAEŞ'e karşı mücadele eden unsular arasında daha fazla düşmanlık olmaması ve kayıp yaşanmaması noktasında tüm tarafları teşvik etmeyi sürdüreceğini dile getiren Earnest, "Önceliğimiz DAEŞ'le mücadele etmektir." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)