E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den 'Erdoğan-Putin' açıklaması---

ABD'den 'Erdoğan-Putin' açıklaması

ABD'den 'Erdoğan-Putin' açıklaması
09 Ağustos 2016 - 09:58 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi hakkında açıklama geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elizabeth Trudeau, Erdoğan ve Putin'in Suriye konusunu görüşme ihtimaline karşın "Dünyanın neresinde olursak olalım IŞİD'e karşı mücadele hepimizi kaygılandırıyor" dedi.

Sözcü, Türkiye'nin ABD için bir NATO müttefiki, dost ve ortak olduğunu belirtti. Trudeau, 15 Temmuz darbe girişimin arkasında ABD'nin olduğu iddialarını yalanlayarak "Türk Hükümeti'nin yanındayız" mesajını verdi.

Trudeau, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Türkiye ziyareti hakkında bilgi vermekten kaçındı.

FETÖ Galip Öztürk'ün yanına ajan yerleştirmiş!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • faruk 09 Ağustos 2016 16:50

    dünyanın başına terörü ve savaşı siz saldınız milyonlarca insan ölümünden sorumlusunuz ülkenizi yöneten enerji ve silah şirketleriniz birer pislik bu pislikler sizi de içeriden çökertecek

  • tv09 Ağustos 2016 10:40

    abd önce önündeki pisligi temizlesin senden dost vede müttefik olmaz olsa olsa baltasapı olur

  • HASAN TOSUN09 Ağustos 2016 10:11

    darbenin arkasında amerika,avrupa,israil olduğunu düşünüyorum,ayrıca 28 şubatın arkasında fetonun ve abd nin olduğu kesinleşti,ogünün failleri askerler konuşsun doğruları açıklasınlar.