E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Afrin açıklaması---

ABD'den Afrin açıklaması

ABD'den Afrin açıklaması
27 Şubat 2018 - 20:06 borsagundem.com

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Votel, 'Afrin harekatı DAEŞ'le mücadelede dikkatleri dağıtıyor. Türkiye'ye karşı şeffafız, her gün görüşüyoruz' ifadesini kullandı

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Votel, Afrin harekatının DEAŞ'la mücadelede dikkat dağıttığını öne sürerek "Türkiye'ye karşı şeffafız, her gün görüşüyoruz' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ganire Paşayeva 27 Şubat 2018 21:01

    en güzeli bu strateji... 15 yıldır arappp arappp arappp arappp nerede o araplar ??? nered eo mümin arap kardeşler ?? bırakın trajı.... YAŞASIN TÜRK GÜCÜ...

  • vatansever27 Şubat 2018 20:20

    yeterince denizi bulandiramadinizmi

  • hadi ordan..27 Şubat 2018 20:17

    abd terörü destekliyor. devletimiz ters köşe yapıp aniden münbiç e de girmeli. aynı anda afrin ve münbiç i temizlemi. sonra fırat dicle arasındaki pkk lılar.. ABD leşlerine silah versin bu itlerin. arkalarındaki gerçek güç İSRAİL.. o bölgeyi isriaile hazırlıyorlar. tüm 80 milyon da bu sinsi altyapının farkında. boşuna oyalamayın bizi. terörü kazıyacağız. alın uçağınızı topunuzu paralı askerinizi 10 bin km ötedeki ülkenize geri dönün coniler..