E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de yurtdışı bağı olmayan ilk hasta, korona yayılıyor---

ABD'de yurtdışı bağı olmayan ilk hasta, korona yayılıyor

ABD'de yurtdışı bağı olmayan ilk hasta, korona yayılıyor
27 Şubat 2020 - 11:23 borsagundem.com

Amerika Birleşik Devletleri'nde yurt dışı bağlantısı olmayan ilk korona virüs vakasına rastlandı. Korona virüsün ülkeye yayılma endişesi büyüyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerika Birleşik Devletleri sağlık yetkilileri, yurtdışı bağlantısı olmayan ilk korona virüs vakasını tespit ettiklerini açıkladılar. Bu durum vaka sağlık otoritelerini virüsün Amerika’da kontrolden çıkması konusunda endişelendiriyor. ABD Başkanı Trump korona virüsle ilgili yaptığı açıklamada hastalığın yayılmasının çok zor olduğunu ifade etmişti.

Amerika Birleşik Devletleri Hastalık Kontrolü ve Önleme Merkezi (CDC) Kaliforniya'da tedavi görmekte olan bu yeni vakada hastanın herhangi bir yurtdışı temasında bulunmadan korona virüsü kaptığı tespit edildiğini açıkladı. Hastanın tedavi gördüğü Kaliforniya’daki hastanenin yetkilileri korona virüsü şimdiye kadar görülen daha ciddi enfeksiyon vakalarından biri olarak tarif etti. Yerel bir gazetede yer alan bir habere göre, hasta entübe edilerek getirildikten sonra ve bir sunî solunum alma cihazına bağlandı.

Trump'tan korona virüsüne karşı tavsiye: Grip muamelesi yapın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)