E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD’de vaka sayısında yeni rekor---

ABD’de vaka sayısında yeni rekor

ABD’de vaka sayısında yeni rekor
03 Ocak 2021 - 12:54 borsagundem.com

ABD’de yeni tip korona virüs salgınını takip etmek için gönüllü olarak yürütülen Kovid İzleme Projesi verilere göre ülkede son 24 saat içerisinde 275 bin 897 kişide daha korona virüs tespit edildiğini bildirdi

Kovid İzleme Projesi’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Bugün 7 eyaletten gelen tüm verileri kaçırıyoruz ve diğer 9 eyalet, tedaviye yoğun bakım ünitesi veya ventilasyona maruz kalan hastaların sayısını güncellemedi. Bazı eyaletler normal şekilde rapor verirken, bazıları birkaç günlük verileri bildiriyor ve neredeyse tamamı bazı tatil verilerini birikmiş olarak ele alıyor” denildi.

Dün elde edilen veriler, eyaletlerin 2.1 milyon test yaptığını, 123 bin 639 kişinin hastaneye kaldırıldığını ve 2 bin 367 kişinin de korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini gösterdi.

Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre, ülke genelinde salgının başlangıcından bu yana yaklaşık 20 milyon 904 bini aşkın kişi korona virüse yakalandı ve 358 binden fazla kişi de öldü.

Bugüne kadar ülke genelinde 4,2 milyondan fazla insana korona virüs aşısı yapıldı. Ancak aşı dağıtımında yaşanan gecikme nedeniyle bu sayı Başkan Donald Trump yönetiminin Aralık ayı için hedeflediği 20 milyonun çok altında kaldı.

ABD'de cenazeler sokakta kaldı

Uçak evin üzerine indi: 3 ölü!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)