E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'de Türk doktora şok---

ABD'de Türk doktora şok

ABD'de Türk doktora şok
22 Ağustos 2013 - 10:52 borsagundem.com

ABD çalışan Türk doktor öyle bir şeyle suçlanıyor ki...

Washington’da kendi kliniğini işleten A.Y. adlı bir hipnoterapistin “enerji tedavisi” adı altında 18 yaşındaki bir hastasına tecavüz ettiği iddia edildi. Mahkeme belgelerine göre A.Y., kendisini geçen yılın sonlarında birkaç kez ziyaret eden hastasını cinsel davranışlarda bulunmaya zorladı.
Doktor A.Y.’yi endişe ve depresyon şikâyetiyle Bothell’deki “Balancing Health Clinic”te ziyaret etmeye başladığını söyleyen mağdur, doktorun kendisine enerji terapisi adı altında sıra dışı ve cinsel içerikli şeyler yapmaya zorladığını ifade etti. Olay, mağdurun bu “tedaviden” bir sonraki doktoruna bahsetmesiyle ortaya çıktı. Bir polis memuru, Ocak ayında verdiği röportajda A.Y.’nin hastasıyla cinsel bir ilişki kurduğunu itiraf ettiğini söylemişti. 5 Ağustos’ta King County savcısı, A.Y. hakkında ikinci derece tecavüzden dava açarken, Washington Sağlık Müdürlüğü, A.Y.’nin hipnoterapi ve danışmanlık lisansını askıya aldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)