E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de seçim sonrası halk sokaklara döküldü---

ABD'de seçim sonrası halk sokaklara döküldü

ABD'de seçim sonrası halk sokaklara döküldü
08 Kasım 2020 - 10:04 borsagundem.com

ABD'de yapılan 59. başkanlık seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat Joe Biden'ın kazandığının duyurulmasının ardından birçok kentte kutlamalar yapılıyor.

ABD'de yapılan 59. başkanlık seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat Joe Biden'ın kazandığının duyurulmasının ardından, başta Başkent Washington DC ve New York kentlerinde olmak üzere birçok kentte kutlamalar yapılıyor.

ABD'de başkanlık seçimlerine ilişkin oylar bazı eyaletlerde sayılmaya devam ederken Pennsylvania ve Nevada eyaletlerinin açıklanmasının ardından, mevcut Başkan Donald Trump'ın seçimi Demokrat rakibi Biden'a karşı kaybettiği netleşti.

Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının resmi olmayan sonuçlarına göre, Biden'ın 46'ncı ABD başkanı olduğunu duyurması üzerine binlerce kişi sokaklara döküldü.

Başkent Washington'da sabah saatlerinde Beyaz Saray önünde toplanan kalabalık Biden lehine sloganlar attı, müzik eşliğinde dans etti.

New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago gibi kentlerde de insanlar meydanlarda toplanarak veya araçlarından korna çalarak seçimin sonucunu kutladı.

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden oldu

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden kimdir?

ABD'nin yeni başkanı geçmişte Türkiye'yle gerilim yaşadı

ABD başkanına tanınan ayrıcalıklar neler?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali 08 Kasım 2020 21:21

    Abd de seçmenin değil...Tepede ki10#15 kişi Başkanı seçer...halk toplama onunlar uyutulur...

  • Bir yorum08 Kasım 2020 14:53

    Son derece tehlikeli sapık dengesiz ve zeka sorunları olan birisi!  Amerikan halkı nasıl bir pisliğe bulaştığını anlamış olacak.  Burada yorum yapan haysiyet fakiri  feto artıkları siz de belanızı bulacaksınız!  Çünkü kullanma tarihiniz doldu.  Bidon kafa sizden başlayacak!  Yani dönmelerden!

  • manyak herif08 Kasım 2020 12:34

    dostumuz biden kazanmışsa bu ortadoğu ülkeleri için müjdedir,kutlu bir yürüyüştür.yiğit lider biden dünyanın bir çok yerindeki halkları deil,ortadoğuyu çok sevdiği için öncelikle ortadoğuyu özgürleştirecektir diye değerlendiriyorum.

  • EKRİST08 Kasım 2020 11:53

    iç savaş çıkmaz eğer çıkar ise piyasalar da büyük krizler çıkar.