E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD'de kripto para üzerindeki baskı artıyor---

ABD'de kripto para üzerindeki baskı artıyor

ABD'de kripto para üzerindeki baskı artıyor
22 Aralık 2022 - 19:39 borsagundem.com

ABD'de denetim firmalarının kripto para şirketleri için yaptığı çalışmalara yönelik inceleme artıyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), denetim firmalarının kripto para şirketleri için yaptığı çalışmaların incelemesini artırdığı bildirildi.

SEC Yetkilisi Paul Munter, Wall Street Journal gazetesine verdiği röportajda, kripto para şirketlerinin denetim firmalarından gelen raporların yakından incelendiğini aktardı.

SEC'in denetim firmalarına etkili bir uyarı gönderdiğini ve yatırımcıları alarma geçirdiğini belirten Munter, yatırımcıları, kripto para şirketleri tarafından öne sürülen bazı iddialara karşı çok dikkatli olmaları konusunda uyardıklarını kaydetti.

Munter, özellikle kripto para şirketlerinin müşterilerin fonlarını karşılamak için yeterli varlığa sahip olduğunu göstermeyi amaçlayan rezerv kanıtları konusunda endişeli olduklarını belirterek şirketlerin kripto borsası FTX'in çöküşünden korkan müşterilere güvence vermeye çalışmak için denetim firmalarının güvenilirliğini kullanarak son dönemde bu raporları hazırlama telaşına girdiğini aktardı.

SEC yetkilisi, yatırımcıların bir kripto para şirketinin bir denetim firmasından rezerv kanıtı aldığını söylemesine çok fazla güvenmemesi gerektiğini vurguladı.

Kripto kışı 2023’te sona erecek mi?

 

Kripto para piyasaları 'korkunç yıl' sonrası dönüm noktasında

 

SEC, kriptoyu yok etmek mi istiyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)