E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD'de kripto para fonuna izin çıktı---

ABD'de kripto para fonuna izin çıktı

ABD'de kripto para fonuna izin çıktı
11 Ekim 2021 - 10:18 borsagundem.com

SEC, kripto paralarda pozisyonu bulunan şirketlere yatırım yapmak üzere Volt Equity tarafından kurulan borsa yatırım fonuna onay verdi.

ABD'nin sermaye piyasası denetim, düzenleme kuruluşu SEC, kripto paralarda pozisyonları bulunan şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapmak için Volt Euquity tarafından kurulan borsa yatırım fonuna onay verdi.

Volt Crypto Industry Revolution ve Tech ETF adı ile kurulan borsa yatırım fonu, "Bitcoin Sektörü Devrim Şirketleri" olarak adlandırılan ve borsalara kote şirketlere, MicroStrategy ve Marathon Digital Holdings gibi, yatırım yapacak.

Borsa yatırım fonunun net varlıklarının yüzde 80'i kripto paralarla ilişkili şirketlere yatırılacak, geri kalan yüzde 20 ise geleneksel hisse senetlerine yönlendirlecek.

ABD'den kripto paralara karşı sıkı tedbir kararı

 

Wall Street devleri kripto paralara akın ediyor

 

Yatırımcıların yarısına yakını o altcoini Bitcoin'e rakip görüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)11 Ekim 2021 10:36

    Hayatı izlemeye gelenler vardır, Yaşama gelenler... bu dongu kırılmaz, taki BTC olana kadar... Bir çok kişi dönguyu kırdı. bundan sonrası ne olur bilinmez... haber haber haber çok hızlı çıktık buralara geldık. bir köpuklerı alsa btc iyi olurdu... neyse bize uyar ekran açık bakıyoruz... bugunda 14 - 18 arası ularız isteiklerimiz olur... bu ay 60 bin dıyordum ama  35 lerden hoopp hoppp 3 sağlam haber ile geldım 56 lara... çok sert çıkış oldu... nefes nesef kaldık.. neyse ekran açık oldumu sorun yok...