E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de kovalamaca kanlı bitti---

ABD'de kovalamaca kanlı bitti

ABD'de kovalamaca kanlı bitti
04 Ekim 2013 - 07:22 borsagundem.com

Arabasıyla Beyaz Saray'ın önündeki bariyerleri aşmak isteyen bir kadın, polisle girdiği kovalamaca sonrasında vurularak öldürüldü

Bütçe kriziyle meşgul olan Washington'ın gündemi, Beyaz Saray'da yaşanan bir olayla bir anda değişti. Adının Miriam Carey olduğu öğrenilen 34 yaşındaki ABD'li bir kadın, arabasıyla Beyaz Saray'ı çevreleyen güvenlik bariyerlerini aşmaya çalıştı. Bariyerlere çarptıktan sonra arabasıyla polislerden kaçan ve Beyaz Saray ile Kongre arasında kısa bir kovalamacaya neden olan Carey, bir polis aracına çarptıktan sonra güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldü. 
ARABADA BEBEK BULUNDU
Kovalamacadan sonra Carey'nin aracını arayan polisler arabada 18 aylık bir kız çocuğu buldu. Carey'e ait olduğu sanılan bebek çocuk koruma servisine teslim edildi. Connecticut eyaletinde ağız sağlığı uzmanı olarak çalıştığı öğrenilen Carey'nin akli dengesinin yerinde olmadığı tahmin ediliyor. Yetkililer saldırıda terör şüphesi bulunmadığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)