E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de koşu yapan siyahi genci öldüren baba ve oğula tutuklama---

ABD'de koşu yapan siyahi genci öldüren baba ve oğula tutuklama

ABD'de koşu yapan siyahi genci öldüren baba ve oğula tutuklama
08 Mayıs 2020 - 16:35 borsagundem.com

ABD'nin Georgia eyaletinde koşu yapan silahsız bir siyahi genci vurarak öldüren baba ile oğlu tutuklandı

ABD basınında çıkan haberlere göre, Gregory McMichael (64) ve oğlu Travis McMichael'in (34) şubat ayında Brunswick kentinde 25 yaşındaki Ahmaud Arbery'e saldırdığı anın kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Georgia Soruşturma Bürosu, dün tutuklanan beyaz baba ile oğlunun, cinayet ve ağır saldırıyla suçlandığını duyurdu.

Ülkede tepkiyle karşılanan 28 saniyelik kayıtta, baba ile oğlunun kamyonetleriyle koşu yapan Arbery'e yaklaştığı, Travis McMichael'in araçtan inerek Arbery ile itiştiği, daha sonra siyahi adamın silahla vurulduğu ve yere düşmeden önce sendeleyerek yürüdüğü görülüyor.

Kurbanın ailesinin avukatı S. Lee Merritt, kaydın ortaya çıkmasının ardından olayı "modern linç" diye nitelendirmiş ve ailenin adalet istediğini açıklamıştı.

Arbery'nin annesi Wanda Cooper-Jones da ABC'de yayınlanan "Good Morning America" programında hala yaşadıkları trajediyi anlamlandırmaya çalıştığını belirterek, kendisinde oğlunun öldürüldüğü anın görüntüsünü izleyecek gücü bulamadığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bedirhan10 Mayıs 2020 13:57

    Yıllardan beri bizim Kürt kardeşlerime yaptığımız ırkçılığı kim açıklayacak

  • Ahmet Tecer08 Mayıs 2020 17:51

    pislikleri asmak lazım. inş.  Amerika da siyah beyaz savası çıkarda ülke eyaletlere bölünür.

  • iyi bir dinleyici10 Mayıs 2020 02:06

    Ne alaka ahmet bey her ülede yaşayan belkide senden benden iyi insanlar var ve biliyorsunuz ki böyle durumlarda hep iyiler ölür . Yapılan şey iğrenç bir şey ama bununla siyah beyaz savaşının çıkması çok anlamsız

  • Gay tipli OC ları08 Mayıs 2020 16:45

    Şu sarı piclerin çoğu varya İrlanda pici. Bunlar İngilizleri ırkçılıkla suçlar, ingilize ömür billah güç yetiremeyip Amerika'ya kaçtılar. Sonra orada gariban siyahilere, kızılderililere soykırım yaptılar. Şu kızıl sakalınla öyle çirkin ve öyle feminen görünüyorsun ki ellerimle ikinizi de öldürmek isterdim o gariban gencin intikamını almak için.