E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de Kongre liderlerin evlerinden çıkan 'gizli belgeleri' inceleyecek---

ABD'de Kongre liderlerin evlerinden çıkan 'gizli belgeleri' inceleyecek

ABD'de Kongre liderlerin evlerinden çıkan 'gizli belgeleri' inceleyecek
11 Nisan 2023 - 23:22 borsagundem.com

ABD'de üst düzey Kongre üyeleri, Başkan Joe Biden, eski Başkan Donald Trump ve eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde çıkan "gizli belgeleri" inceleyecek.

Washington merkezli yayın kuruluşu Punchbowl News'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, ABD Adalet Bakanlığı, Biden, Trump ve Pence'in evinde çıkan "gizli" ibareli belgeleri, Kongre'nin üst düzey üyesi Cumhuriyetçi ve Demokrat sekiz milletvekilinden oluşan ve en gizli dosyalara erişimi bulunan "Sekizli Çete" şeklinde isimlendirilen milletvekili grubuna gönderdi.

Milletvekilleri, Biden'ın evinde ve ofisinde, Trump'ın Mar-a-Lago'daki malikanesinde ve Pence'in de Indiana'daki evinden çıkan "gizli belgeleri" inceleyecek.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran13 Nisan 2023 05:40

    Ne aşağılık bir sistem!  Devleti yöneten adam bu gizli belge de olur gizli sırrı da olur!  Peki bu gizli belge kime ve neye göre gizli kimin ve neyin aleyhinde? Bunlar  sanki sıradan devlet memuru muamelesi yapmak kimin işi?  En gizli belgeleri  adil mi zulüm belgesi mi rüşvet belgesi mi geçmiştekilerin pislikleri mi nedir?  Sadece gizliymiş!  Amerika nın en tepesindeki baş belasını bel ki de ifşa ettiği için mi gizli?  Netice de hiç bir şey gizli kalmaz.  Vicdanlar eninde sonunda infilak eder.