E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de işsizlik maaşı başvuruları geriledi---

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geriledi

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geriledi
07 Mayıs 2020 - 15:45 borsagundem.com

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 2 Mayıs'ta sona eren haftada 3,17 milyon oldu

ABD'de işsizlik sigortası başvuruları 2 Mayıs haftasında önceki haftaya göre 677 bin azalarak 3 milyon 169 oldu. Beklenti başvuruların 3,05 milyon olacağı yönündeydi.

Geçen haftanın verisi 3.83 milyondan 3.84 milyona yukarı yönde revize edildi. Devam eden başvurular ise 25 Nisan'da sona eren haftada 22.65 milyona yükseldi.

Virüs salgınının ilk etkilerinin görülmeye başlandığı Mart ayı sonunda başvurular 6.9 milyonla rekor kırmıştı. Bu gerilemeye rağmen yedi haftada toplam başvurular 33 milyona ulaştı.

Dün açıklanan özel sektör istihdam verisi Nisan'da 20 milyon azalmıştı. Yarın açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin de sert biçimde düşmesi bekleniyor.

ABD'de dün açıklanan ADP özel sektör istihdamı, nisanda 20 milyon 236 bin azalarak tüm zamanların en yüksek düşüşünü kaydetti. Verinin ardından borsalarda karışık bir seyir izlendi. Ağırlıklı olarak teknoloji hisselerinde alımlar görülse de sanayi ve hizmet sektörü hisselerinde düşüşler kaydedildi.

Swap yasağı sonrası dolar tarihi zirveden döndü

BDDK’dan yurtdışında kurulu 3 bankaya swap yasağı

Altın ne zaman düşüşe geçer?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)