E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de büyük şok! Kaliforniya'da 7.1 büyüklüğünde deprem---

ABD'de büyük şok! Kaliforniya'da 7.1 büyüklüğünde deprem

ABD'de büyük şok! Kaliforniya'da 7.1 büyüklüğünde deprem
06 Temmuz 2019 - 07:08 borsagundem.com

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin güneyinde 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan iki gün önce Kaliforniya'da 6.4 şiddetinde bir deprem daha meydana gelmişti.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Ridgecrest kentinin 17 kilometre kuzeydoğusunda şiddetli bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Önce 6.9 olarak açıklanan depremin büyüklüğü daha sonra 7.1 olarak revize edildi. 

Bölge perşembe günü de merkez üssü Ridgecrest yakınları olan 6,4 büyüklüğündeki depremle sarsılmış, bunun, Kaliforniya'da son 20 yılda yaşanan en şiddetli deprem olduğu açıklanmıştı.

İlk depremin ardından artçı sarsıntıların yoğun yaşandığı bölge genelinde yollar, su ve gaz borularında hasar oluşurken Ridgecrest kentinde, acil durum ilan edilmişti.

1400'TEN FAZLA ARTÇI DEPREM

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde önceki gün gerçekleşen 7.1 şiddetindeki son 20 yılın en büyük depreminin ardından 1400'ten fazla artçı sarsıntı kaydedildi.

Los Angeles kentinin 240 kilometre kuzeyinde, merkez üssü Ridgecrest yakınları olan deprem, bölgede hasarlara yol açarken artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı06 Temmuz 2019 21:39

    biz sam amca masallarıyla büyüdük ve amerikayı çağdaş ve yardımsever bilir ,severdik meğer 5 para etmez kaba saba sömürücü adamlarmış bu uyarıdır kendinize gelin diyor .Yaratan....

  • Celal İmamgiller06 Temmuz 2019 17:42

    bunlar abd nin çok iyi günleri daha başlarına yüce ALLAH daha ne felaketler verecek.iran keşke abd saldırsa iran önce israil haritadan silecek.abd nin ve fransa nın uçak gemileri denizi boylayacak civar ülkelerdeki abd askerleri de ölecek ven az 30-40000 arasında olacağını tahmin etmekteyim.

  • Nihat06 Temmuz 2019 10:31

    Amerika nın en zengin eyaleti   işte kudurursanız böyle yavaş yavaş intikam zamanı gelir.  Bütün Dünya ateist ve sapmalarla neredeyse boğuluyor!  Amerika da Teksas ve Utah dışında bir çok eyalette Hristiyan inançları dahi çökmüş  yerini   inançsızlık ve ırkçılığın hakim olduğu  eşcinselliğin serbest olduğu rezil akımlar almakta.

  • Lorenzo06 Temmuz 2019 16:58

    Ne alaka be izmit depreminde kuduranlar mı öldü düzce de bak işine