E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD yeniden S-400'leri gündeme taşıdı---

ABD yeniden S-400'leri gündeme taşıdı

ABD yeniden S-400'leri gündeme taşıdı
05 Mart 2020 - 11:51 borsagundem.com

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400'ler ile ilgili açıklamada bulundu. Jeffrey, "S-400'ler çok ciddi bir endişe yaratıyor" dedi.

Bugün Moskova’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşmesi beklenen görüşme öncesinde ABD Başkanı Donald Trump’ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Reuters’ın “son dakika” gelişmesi şeklinde servis ettiği açıklamada Jeffrey, “Türkiye’nin Rusya’dan S-400 satın alması çok ciddi bir endişe yaratıyor” dedi.

ABD Suriye özel temsilcisi James Jeffrey açıklamasının devamında, ABD’nin Türkiye’ye hali hazırda insani yardım ve bilgi paylaşımı tekliflerinde bulunduğunu ve Suriye konusunda cidd bir katkı yapmaları için Avrupalı müttefikleri zorladığını ifade etti.

Nato Türkiye'yi desteklemeye devam ediyor

 

Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat desteği sağlamak istiyoruz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhittin07 Mart 2020 02:24

    Rabbimizi ve Peygamberimizi bilmeyen merhametsiz insanlar ha bire 4 milyon sığınmacı var diye Reisi ve halkımızı enayi gibi göstermek istiyor. Bu çaba ve gayreti içinde müslüman düşmanı ve ajanları ağa patronları na yaranmak için her türlü şirret ve namussuzlukla çakallar gibi süslü cümleler ve değimlerle insanlara engerek yılanı gibi iman ve kardeşlik duygularını zedeleyip maddiyatcı ve siyonistler gibi insanlar olmamızı istiyorlar. Ne bilirsin ki ülkemizin silah sanayi ve çeşitli sanayi alanlarında Yükselişimizi Rabbimiz in bize ikramı bunca yapılan iyiliklerden olduğunu. Velhasıl yapılan her iyilikte ülkemizin her ferdi dahi hakkaniyetle Rabbimizin rızası için olduğunu düşündüğü her an ameli defteri ne Sevapsız anı olmaz. Gönül hoşnutluğu içinde Bir insanın dahi kurtulmasına sevinen kişi o iyiliği yapmış gibi sevabtan payını alır.

  • Kamil05 Mart 2020 15:30

    La bi git , yardım isteğimizi fırsata çevirmek meramınız. Defolup gidin memleketinize

  • alabao05 Mart 2020 15:19

    yolla petriodları ne size ne rus a guveniyoruz, bu yuzden ikinizinde sitemini istiyoruz  :D 

  • TRUVA05 Mart 2020 13:48

    Ey emperyalist zalim; S-400 yalnızca ABD öncülüğünden ki Batı bloku bizi hedef alırsa kullanılır, sanırım aklında öyle bir şey geçiyor ki endişeleniyorsun.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$05 Mart 2020 12:45

    abd ve rusya anlaşmışler ve dünya yı parsellemişler.istedikleri gibi ülkelerle oynamaktadırlar.diğer ülkelere artıkları vermektedirler.bunların hepsi numara.kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.

  • Murat05 Mart 2020 16:18

    Kerim abd insanların milliyetine bakmaz. Suriyelide alır ülkesine hindistanlıda. Onlar için tek kriter vardır. Vasıflımı vasıfsuz mı. Ülkesine fayda sağlayacak her milleti alır. Bizim gibi 5 milyon çapulcuyu toplamaz..

  • KERİM05 Mart 2020 15:27

    İPHONCU STEWE JOBS SURİYELİ İMİŞ

  • Malesef05 Mart 2020 13:24

    Senin bir iphone, google, instagram, twitter, boeing gibi markan varmı global ölçekli. Yok. Kendi göbeğini kesemezsin bu yüzden.. Sadece kesiyormuş gibi yaparsın tıpkı iran gibi.. Malesef durum bu..

  • Vs05 Mart 2020 12:32

    Endişelenmeye devam et......

  • Mert05 Mart 2020 12:26

    Adamlar diyor ki. O s400 ler rafa kaldırılmadan bizden ciddi bir destek beklemeyin. Zaten suriyede verdiğimiz şehitlerden sonrada ağız ucuyla destek verdiler.. Bakalım ne olacak s400 ler. Gerçi yarın satsak başka ülkeye bu troll tayfası zaten çok kötü bir sistemdi demeye başlarlar:)Adamların bir görüşü duruşu yok çünkü..

  • Kerim 05 Mart 2020 12:21

    Suriyeli multeciler için kapıları açmasaydık herhalde kimse harekete geçmeyecekti. Şimdi hem Avrupa hem ABD destek yapalım diyor. Ne enteresan demekki işin sırrı mültecilerin Avrupa sınırına dayanması imiş

  • ....05 Mart 2020 13:04

    işin sırrı senin gibi kazmaların buna halen inanması