E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD yardımı silahlar Ukrayna'da---

ABD yardımı silahlar Ukrayna'da

ABD yardımı silahlar Ukrayna'da
15 Kasım 2021 - 01:07 borsagundem.com

ABD dış teknik destek paketinin dördüncü bölümü Ukrayna'ya ulaştı

ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinin Facebook hesabından yapılan açıklamada, 80 bin kilo cephanenin Ukrayna'ya ulaştığı ifade edildi.

Açıklamada, ulaşan yardımın 60 milyon dolarlık ek yardımın dördüncü kısmı olduğu belirtildi, ABD'nin Ukrayna'ya 2014'ten bu yana 2,5 milyar dolardan fazla güvenlik yardımı yaptığına dikkat çekildi.

ABD, bu sene Ukrayna'ya 250 milyon ve buna ek 60 milyon dolar uluslararası güvenlik yardımı yapmayı kabul etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Kasım 2021 09:40

    Türkiye rusya ile savaşınca ABd müttefiklik edecek belliki :D kendı adına savaşan kim varsa ucuz hibe karşılıksız vb silah gonderıyor... ABD ırak da isteidği gruplara sılah verdı.. ypg ye bol bol sılah verdı ukraynaya sılah verıyor.. afganıstan da yonetıme bol bol sılah verdı... şimdi Türkiye ye f35 leri ve hava sanunma sistemlerını vermıyor... ? ypg ye karşı ciddi operasyonlarımı zolursa, bizlerin guvenecek bir dalı olmalsını istemıyor. Çünku ABd kendi askeri yerine başka ulke grup zumre birim teror apukcularını kullanmayı tercih edıyor. ABd menfaatı olmayan bir işe girmez. muttefıklıgıda anca kendı düşmanların yok olması ile muttefıktır. öyle olumune kankayız deil.