E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ve Türkiye arasında kritik görüşme---

ABD ve Türkiye arasında kritik görüşme

ABD ve Türkiye arasında kritik görüşme
25 Haziran 2021 - 23:24 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Afganistan'taki Uluslararası Hamid Karzai Havaalanı'nın işletilmesi konusunda ABD ile yapılan görüşmeye dair açıklama yapıldı

Milli Savunma Bakanlığı, Türk ve ABD heyetlerinin, Afganistan'taki Uluslararası Hamid Karzai Havaalanı'nın işletilmesi konusunda iş birliği alanlarını ele aldığını, görüşmelere devam edilmesi konusunda tarafların uzlaştığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türk ve ABD heyetlerinin Milli Savunma Bakanlığında bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada, "Görüşmelerde NATO Kararlı Destek Misyonu'nun bitmesinden sonra Hamid Karzai Uluslararası Havaalanının işletilmesi konusunda iş birliği alanları görüşülmüştür. Görüşmelere devam edilmesi konusunda taraflar uzlaşmıştır." ifadelerine yer verildi.

Beyaz Saray'dan Afganistan açıklaması

 

ABD: Afganistan'dan çekilmenin yüzde 50'den fazlası tamamlandı

 

ABD'den, Afganistan'daki askeri varlığına ilişkin açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.26 Haziran 2021 02:09

    BIR YIL HAVA ALANI KORUMASI İÇİN EN AZ 10 MİLYAR DOLAR TALEP EDİLMELİ ÖDERLERSE GÖREV YAPAN HER ASKERLERİMIZIN MAAŞI AYLIK 5000 BEŞBİN DOLARA YÜKSELTİLMELİ DAHA AZ TEKLİF EDERLERSE BUYRUN SİZ GUVENLİĞI SAĞLAYIN DENMELİ ASKERLERİMIZ DE BIR AY IÇİNDE AFGANİSTANI TERK ETMELİ AFGANİATANDA GÖREV YAPACAK ASKERLERİMIZ/AİLELERİ AYLIK 5000 DOLARDAN AZ MAAŞI KABUL ETMEMELI ÖLÜM/ŞEHİT OLURSA AILESINE 10 MİLYON DOLAR MADDİ TAZMİNAT ÖDENMELİ