E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ve Suudi Arabistan'dan askeri işbirliği---

ABD ve Suudi Arabistan'dan askeri işbirliği

ABD ve Suudi Arabistan'dan askeri işbirliği
15 Mayıs 2018 - 10:08 borsagundem.com

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre, ABD ile Suudi Arabistan arasında askeri ve nükleer ilişkiler için anlaşmalar imzalandı

Suudi Arabistan merkezli Al Arabiya'nın haberine göre, Washington ve Riyad arasında daha büyük bir ordu ve nükleer ilişkiler için anlaşmalar imzalandı.

CNBC'ye konuşan ABD'nin eski Temsilciler Meclisi üyesi Eric Cantor, "Burada karşılıklı güven etkili. Suudi Arabistan çok önemli ve stratejik bir müttefik" dedi.

Cantor, ABD'nin Suudi Arabistan'a NATO üyesi olmayan bir durum özelinde karşılıklı ilişkilerde ayrıcalık tanıdığı ve bunun da "gelişmiş istihbarat paylaşımı, bilgi paylaşımı ve operasyonel işbirliği" önerdiğini açıkladı.

Cantor'a göre, bu ilişki durumu bir NATO müttefikiyle hemen hemen denk durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber bekri15 Mayıs 2018 13:25

    Islamın doğduğu topraklarda Müslümanlıktan nasibini alamamış araplar suudi ler tez zamanda kahrolun inşaallah bize dönüp ağlamayın da beter olun (müslümana tıraş bedava araplara 100 dolar)

  • memo 4515 Mayıs 2018 12:54

    ÖNCE SİZE YEMLİYOR 3+5 SENEYE KADAR ( IRAKA ) YAPTIGI GİBİ SİZİNDE SIRANIZ GELMİŞ HERHALDE AMERİKA ÇIKARI YOKSA BOŞUNA KÜREK SALLAMAZ...

  • Okie Dokie15 Mayıs 2018 12:38

    Tüm müslüman dünyasının lideri sayın reyize Nobel barış ödülü verilmelidir.

  • Taner 15 Mayıs 2018 12:04

    Lawrence'nin gayri meşru çocuklarından da bu beklenirdi... Boynunuz altınızda kalsın. Domuz uşakları.. Göreceğiniz tek cennet dünyadır, zira ahirette bütün Müslümanların elleri yakanızda olacak

  • türker15 Mayıs 2018 10:48

    şeytanla işbirliği yapan sözde müslümanlar..........

  • POLAT ALEMDAR15 Mayıs 2018 10:26

    KAFİRLER SONUNDA MEKKE Yİ DE İŞGAL ETTİ.MEKKE SUDİLERİN BABASININ MALI DEĞİLDİR.TÜM MÜSLÜMANLARIN MALIDIR.BENCE BUGÜNKİ KRALLIK TERS DÜZ EDİLMELİDİR.