E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD ve Avrupa borsalarında aşağı yönlü hareket ---

ABD ve Avrupa borsalarında aşağı yönlü hareket

ABD ve Avrupa borsalarında aşağı yönlü hareket
19 Eylül 2022 - 14:53 borsagundem.com

Tüm dikkatler Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına çevrildi ABD ve Avrupa borsalarında satış ağırlıklı seyir devam ediyor.

Yatırımcıların tüm dikkatlerini yarın başlayacak ve Çarşamba günü sona erecek Fed toplantısından çıkacak faiz kararına verdikleri ortamda, hisse senedi borsalarında satış ağırlıklı seyir devam ediyor.

CME FedWatch'a göre Fed'in çarşamba günü faizi 75 baz puan artırması olasılığı yüzde 82, 100 baz puan artırım olasılığı ise yüzde 18.

Fed'in en az 75 baz puanlık bir faiz artırımına gideceği beklentilerinin satın alındığı ortamda ABD vadeli endeksleri yüzde 0,8 civarında değer kaybetti.

Kraliçe Elizabeth'in cenaze töreni nedeniyle Londra Borsası'nda bugün işlem yapılmıyor, ancak Avrupa'nın diğer önde gelen borsaları Frankfurt ve Paris'te de satışlar hakim.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0,79, SDP 500 vadeli Endeksi yüzde 0,83 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0,91 aşağıda.

Avrupa'da Frankfurt DAŞ şüzde 0,58 gerilerken, Paris CAC-40'ta kayıp yüzde 1,16.

Avrupa borsaları düşüşle açıldı

 

Asya borsaları yeni haftada karışık seyirde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)