E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükseliyor---

ABD vadelileri yükseliyor

ABD vadelileri yükseliyor
20 Eylül 2013 - 14:42 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, Fed'in varlık alımlarını azaltmama kararıyla oluşan hareketliliğin ardından sakin bir seyir izliyor...

ABD endeks vadelileri yatay bir seyir izleyerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin üst üste 3. haftalık kazancını gerçekleştireceği sinyallerini verirken, yatırımcılar bugün konuşacak olan Fed yetkililerini bekliyor.
AK Steel Holding Corp. üçüncü çeyrekte kayıp yaşamayı beklediğini açıklamasının ardından yüzde 9.9 düştü. NetApp Inc. ise notunun William Blair & Co. tarafından düşürülmesi üzerine yüzde 1.7 düştü. Cintas Corp. yıllık kâr beklentisini yükseltmesinin ardından bugün hareket yaşayabilir.
S&P 500 Endeksi Aralık ayı vadelileri yüzde 0.1'den daha az yükselerek Londra saatiyle 07:17'de 1,718.3 puan oldu. ABD gösterge endeksi bu hafta yüzde 2 yükselerek 18 Eylül'de rekor yeniledi. Dow Jones vadelileri ise 5 puanlık artışla 15,578 oldu.
Londra'da bulunan Robert W. Baird & Co. ABD hisse satış direktörü Patrick Spencer, "Yavaş büyüme endişeleri var ve Fed o yüzden varlık alımını azaltmadı. Ekonomik genişleme yavaş ama düşük faiz oranları görüleceği beklentisi hakim ve bu da ekonomiyi hareketlendirecektir" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)